Enjoy Nordjylland
Ubat Veggie - Aalborg

Aalborgs lækre vegetariske og veganske spisesteder

Elsker du også vegansk og vegetarisk mad, så er der mange lækre restauranter og caféer i Aalborg du skal prøve.

Restauranter

Ubat Veggie
Ubat Veggie

På Ubat Veggie er køkkenet udelukkende vegansk og vegetarisk, og du får mad af høj kvalitet. Nyd lækker og velsmagende mad, der tager udgangspunkt i sæsonens lokale råvarer. Med deres fokus på vegansk og vegetarisk mad er standarden meget høj. Du kan både nyde frokost- og aftenmenu med enten vin eller en alkoholfri drikkemenu til. Så hvis du leder efter en restaurant med vegansk eller vegetarisk mad i topklasse, så er der ingen tvivl om at du skal prøve Ubat Veggie. 

Karma Sushi
Karma Sushi

Elsker du sushi så prøv nogle lækre veganske sushiretter på Karma Sushi. De har både velsmagende veganske snacks, forretter og sushi, så der er masser at vælge imellem. På Karma Sushi får du en smagsoplevelse i særklasse med fokus på plantebaseret kost. 

Pho Saigon
Pho Saigon

Elsker du vietnamesisk mad, så prøv Pho Saigon hvor du kan få vegetariske forretter, hovedretter og specialiteter. Nyd lækre og smagfulde for- og hovedretter med specialiteter fra det vietnamesiske køkken. 

The South Indian
The South Indian

Har du lyst til indisk mad så prøv The South Indian, hvor du kan få vegansk og vegetarisk mad. Nyd lækre traditionelle og krydrede indiske retter som suppe, samosa og risretter.  

Helmuth
Helmuth

Helmuth er en moderne restaurant i Aalborg centrum, hvor du kan få både veganske og vegetariske retter både til morgen og aften. Prøv deres aftenmenu, hvor du selv kan sammensætte tre livretter.  

Nam - Social Dining & Drinks

Nam er en restaurant med højt niveau, hvor maden er enkel med lokale råvarer og er inspireret af det asiatiske køkken. Få flere serveringer med bl.a. saltede hvide asparges eller ristede svampe. 

Pingvin
Pingvin Tapas

På Pingvin kan du få tapas fra hele verden, hvor du både kan vælge veganske og vegetariske retter som kartoffel-porresuppe, svamperisotto og andre lækre tapas anretninger. Der er både forskellige frokost-, aften- og dessertmenuer, som du kan vælge alt efter, hvor sulten du er.  

Caféer

Café Luna

Hos Café Luna kan du både vælge veganske og vegetariske retter. Du kan bl.a. få burgere, salater og brunch, så der er masser af lækker mad at vælge imellem, hvis du skal have sulten stillet. 

Café Vi2
Café Vi2

Er du til hyggelig café stemning, så tag på Café Vi2, hvor du kan få veganske og vegetariske retter som sandwich, burger, salat og snacks. Udover lækker mad er der altid hyggelig stemning og smagfulde drinks.

Café Mumbai
Café Mumbai

Er du til indisk mad, så prøv Café Mumbais vegetariske for- og hovedretter. Lækre traditionelle indiske specialiteter som samosa og krydrede grøntsagsretter skal du smage, hvis du træder indenfor hos Café Mumbai. 

Café Visa

På hyggelige Café Visa kan du få vegetariske retter som bl.a. pasta, salat og sandwich. Café Visa er en traditionel men moderne café, hvor der er masser af god mad at vælge imellem. 

Café Abbey Road

Kig forbi Café Abbey Road som er en hyggelig café i Aalborg, der bl.a. laver lækre vegetariske sandwich, salat og burgere. Både frokost- og aftenretter er velsmagende og fyldt med smag.  

VeganDóttir
VeganDóttir

VeganDóttir er en madvogn med lækker vegansk mad. Nyd forskellige burgere fyldt med smag og grøntsager høstet lokalt i Aalborg helt uden sprøjtemidler. Til burgeren kan du selvfølgelig få friskskårne pommes fritter og hjemmelavet dip.