Nyd dejlige Læsø

Foto:VisitDenmark&Rebecca Green Cupido
Enjoy Læsø

Ahhh… der er intet sted som Læsø. Her får du ro, luft og natur – og du får unikke oplevelser på saltsyderi, på hesteryg og på wellness-ophold i kirken. Efter en kort sejltur er du på øen med 100 år gamle tanghuse og delikatesser, der er out of this world (prøv f.eks. jomfruhummer og Læsø Is). Alle bør unde sig selv at besøge Læsø – det er et magisk sted for krop og sjæl.

Læsø er en perle i Kattegat med en overdådig natur, masser af seværdigheder og kulinariske fristelser. Det er stedet med flest solskinstimer i Danmark, og stedet, hvor man kommer helt ned i gear, når man har brug for en pause fra hverdagen. 90 min. med færgen fra Frederikshavn - så kan man nyde den helt specielle ø-feeling og lade eventyret begynde. Det er også værd at nævne, at det er gratis at køre med bussen  på Læsø.

Overnatning på Læsø

På Læsø finder du flere forskellige overnatningsmuligheder. Overnat i sommerhus, ferielejlighed, på hotel eller måske på camping i hytte eller telt?

Hus med tangtag på Læsø

Foto:Vesterbrofotograferne

Det sker på Læsø

Her ser du de fire næste arrangementer på Læsø fra vores kalender. Klik på linket i bunden for at få et overblik over alle musikoplevelser, udstillinger og øvrige arrangementer på Læsø.