Gabels torv
Hjelmerstald

Den lille storby Aalborg

Foto:Frederik Sørensen&Kjetil Løite
Enjoy Aalborg

Aalborg er Nordjyllands hovedstad og i en liga for sig. En lille storby med sin helt egen stemning og oplevelser for store og små. Museer, oldtidsminder og historiske bygninger. Arkitektur i verdensklasse, Zoologisk Have, kunst og gastronomi til overflod. Foruden masser af shopping, toppede brosten i hyggelige gader, afslappende Fjordpark og en indbydende og pulserende havnefront.

Her kan du mærke byens charme, når du går tur mellem mere end 80 street art-kunstværker, kommer helt til tops i klatreparken og hilser på de sødeste dyr i zoo.

Oplevelser i Aalborg

Det er ikke tilfældigt, at Aalborg i 2019 blev placeret som nr. 8 på New York Times’ liste over steder i verden, der fortjener et besøg. Aalborg er noget ganske særligt. En lille storby med internationalt format, hvor attraktioner og oplevelser står i kø. Her får du brug for alle sanser.

Aalborg Havnefront - Jomfru Ane Park

Bæredygtige valg

Foto: Michael Damsgaard

Det sker i Aalborg

Her ser du de fire næste arrangementer i Aalborg fra vores kalender. Klik på linket i bunden for at få et overblik over alle musikoplevelser, udstillinger og øvrige arrangementer i Aalborg.

Spis godt i Aalborg

Aalborg er Nordjyllands kulinariske centrum; her spiser alle godt. I Aalborg får du serveret alt fra topgastronomi på anmelderroste restauranter til lækker cafémad, eksotisk take away og spændende streetfood. Velbekomme!

Restaurant Fusion i Aalborg

Spis godt i Aalborg

Foto: Restaurant Fusion