Aalborg Convention Bureau

Foto:Rasmus Hjortshøj

Aalborg Convention Bureau

Saml kræfter til møder, konferencer og events i Aalborg og Nordjylland

Aalborg Convention Bureau guider dig til at vælge alt fra enestående mødesteder, mindeværdige oplevelser til bæredygtige løsninger for at sikre et vellykket arrangement i det nordjyske.

Det behøver ikke at være en kraftpræstation at arrangere møder, konferencer, kongresser eller events, hvis du vælger Aalborg og Nordjylland som din destination. I første omgang skal du kun træffe én nem beslutning: Vælg at tage os med på råd, hvis du vil samle mennesker, viden og inspiration i trygge rammer, hvor intet er overladt til tilfældighederne. Med stor viden og erfaring gennem 30 år hjælper vi med at træffe alle øvrige gode, bæredygtige og gennemtænkte beslutninger som din medarrangør.

Tag os gratis på råd – helt gratis

Når du kontakter os, sørger vi for, at du får det rigtige afsæt i din planlægning. Vi stiller de rette spørgsmål og afdækker alle ønsker og behov, når du overvejer at placere dit møde eller din konference i det nordjyske. Derefter hjælper vi dig gerne med at udpege muligheder, etablere kontakter og sammensætte et skræddersyet møde- eller konferenceprogram.

Find sikker vej til Aalborg og Nordjylland

Nordjylland er det perfekte sted at vælge til møder og konferencer, fordi det er nemt og bekvemt. Både møde- og konferencesteder, hoteller, lufthavnen, seværdigheder og kulturen er vant til at arbejde bæredygtigt og tage godt imod gæster fra nær og fjern. Dermed kan du trygt afholde konferencer, forretningsmøder, symposium eller workshop i smukke og sikre rammer, hvor du finder alt, hvad du skal bruge, inden for kort afstand. Derfor har Aalborg tilnavnet ”20-minutters-byen”.

Lad os hjælpe dig godt på vej 

Vi er et stærkt team i Aalborg Convention Bureau, som er klar til at yde gratis hjælp og besvare alle tænkelige spørgsmål om Aalborg og Nordjylland som bæredygtig møde- og kongresdestination.