©  Foto:

Lille Nyhavn

Lige ved siden af Limfjordsbroen på Nørresundbysiden ligger Lille Nyhavn. En restaurant ejet af tre søskende, der sætter en ære i hjemmelavet dansk mad, og at der er plads til gæster fra alle samfundslag.

Når du sætter sig til rette hos Lille Nyhavn, vil du blive mødt af en uhøjtidelig stemning og højt humør. På væggene kan du se Aalborg og Nørresundbys historie fortalt gennem billeder, mens de ude i køkkenet kokkerere middage helt fra bunden og med lokale råvare.

Men der er intet uhøjtideligt når det kommer til serveringen. For her bliver der serveret kvalitetsmad med finurlige tvist og størrelser a’ la ’jydeportioner’. Alt sammen til en pris hvor alle kan være med.

Mulighederne er mange

Lille Nyhavn tilbyder henover foråret og sommeren udendørsservering når de åbner op for deres eftertragtet terrasse. Her kan du nyde vejret, mens du tager et kig ud på vandet og Aalborg skyline. Derudover tilbyder de også muligheden for leje af hele restauranten til alle slags lejligheder.

Men det er ikke kun ved brugen af restauranten, hvor mulighederne er mange. For når det kommer til menukortet, så er der noget for enhver smag. Her kan du bestille alt fra lune retter, fiskeplatte og børnemenu til luksus smørrebrød.  Om søndagen kan du nyde deres søndagsbuffet og hver torsdag serveres der stegt flæsk.

Læs mere om Lille Nyhavn i Nørresundby...