Børn på tæppe

Oplevelser for børn

Foto: Niclas Jessen

Ferien er bedst, hvis den er for hele familien. I Nordjylland findes der et hav af sjove og lærerige oplevelser for børn og barnlige sjæle.  

Ferie! Endelig er der tid til at lege, være sammen, bygge sandslotte og tage på eventyr. Og holder du ferie i Nordjylland, står de børnevenlige tilbud i kø. Her får du vores bedste ideer til alt det, der rimer på en skøn familieferie med masser af underholdning. Fra strand, legepladser og overnatning i børnehøjde til udendørs oplevelser og regnvejs-tips.

Ferie i børnehøjde kan noget helt særligt. Den der magiske lyd af barnelatter, små øjne, der bliver store, når I tager på eventyr, og følelsen af at opleve noget for første gang gennem de mindstes øjne.

I Nordjylland er der noget for børn i alle aldre. Her er vilde og tamme dyr, forlystelser i massevis, badestrande med lavt vand og mulighed for at bygge sandslotte og legepladser både i den rå natur og midt inde i byen. Der er oplevelser til lange dage i det fri og ting at lave, hvis vejret er på tværs.

Kom tæt på dyrene

Liste
Kort
Aalborg Zoo
Foto: Aalborg Zoo

Aalborg Zoo

I Aalborg Zoo kan du opleve dyrene helt tæt på, når de udfolder sig i naturtro omgivelser. Ikke to dage er ens i et af Nordens største dyreparker.

Læs mere
Grøn oplevelseNordsøen Oceanarium
Foto: VisitNordvestkysten, Hirtshals

Nordsøen Oceanarium

Nordeuropas største akvarium byder på spændende eventyr under havoverfladen. Mød de legesyge sæler og stimevis af havdyr. Året rundt er der sjove aktiviteter for hele familien både ude og inde

  • et b...
Læs mere

Ørnereservatet - Eagle World

Kom helt tæt på himlens konger – ørnene, når de udfolder sig lige over hovedet på publikum og se hvordan falkonererne træner rovfuglene.

Læs mere
Farm Fun
Foto: Destination NORD - Frederikshavn

Farm Fun

Farm Fun er sjov for hele familien.

På et kæmpe naturskønt område med skov og marker finder du mere end 500 dyr og fugle, hvoraf mange må kæles for. 

Læs mere
Nymarksminde Farmpark
Foto: Nymarksminde

Nymarksminde Farmpark

Nymarksminde er et fantastisk oplevelsessted for børn i alle aldre - ud over de mange dyr, findes her bl.a. en kæmpe legeplads, hvor børn kan hoppe på hoppepude, grave i sandkasse, gynge og meget mere...

Læs mere
Storhaven Læsø
Foto: Læsø Turistbureau

Storhaven Læsø

Storhaven er en oplevelse for hele familien.

Læs mere
Street art i Aalborg

Gå på jagt efter street art

Foto: Kim Mikael Jensen