©  Foto:

Bistro V

Bistro V er bistro, bar og deli i ét. Her kan du nyde god mad og drikke omgivet af en afslappet og uformel stemning. Bistroen er centralt beliggende ned til hjertet af Aalborg – nemlig havnefronten.

Med sjæl, kant og humor prøver bistroen at lave en harmoni mellem sæsonens goder med deres eget lille twist. Der bliver lavet en ny menu ved hver sæsonstart, som gør de enkelte elementer til heltene i retterne, så som havkat, kål, kartofler, ærter, løg, ost og mange flere.

Når du går ind og ser deres menukort, vil du kunne se, hvor meget kogekunst bistroen tilbyder – det er alt lige fra Hot Dogs i ”Gourmet Style”, oksemørbrad m. tilbehør og burger til ”skaldyrskassen”, Fish and Chips og pasta. Nok til at få din mund til at løbe i vand.    

Above and beyond

På Bistro V´s egen facebookside vrimler det med liv og gode tilbud – for bistroen satser på, at du skal få noget godt at spise til en favorabel pris. Take Away tapas, brunchtilbud eller hvordan du anretter den nytårsmenu, som du har bestilt hos bistroen, alt dette og meget mere vil du kunne læse om på deres facebookside.

Klar til teatret

Skal du i teatret og ønsker at få et udsøgt måltid mad inden, så kan du hos Bistro V sætte dig til rette med god samvittighed. For bistroen tilbyder nemlig en teatermenu der sikrer, at du kan nå begge dele uden at stresse. Menuen består af to retter og så er du også velkommen til at nyde en velkomstdrink inden.  

Comfort food

Alt i alt tilbyder Bistro V ”comfort food” med stort C, maden er tilberedt fra bunden, og kan nydes sammen med en dejlig kold specialøl. De fleste retter kan fås på en kombinationsmenu, hvor man vælger 3 retter til en fastlagt pris. Retterne kan nydes sammen med en vin fra det overskuelige vinkort eller en af de mangfoldige drinks.

#bistrov #weloveaalborg

Læs mere om Bistro V i Aalborg...