©  Foto:

Cafe Vesterå

Lidt nede af en sidegade til Bispensgade, i hjertet af Aalborg, ligger Cafe Vesterå. Her bliver alle budt indenfor i de hyggelige lokaler med et smil og hvor cafeen om aften transformeres til en cocktail bar!

Den hyggelige cafe, som transformeres til en cocktail bar om aftenen byder på alt, hvad ganen måtte begære. Med udendørs servering og en nyrenoveret 1.sal - Ja, så er der er højt til loftet på Vesterå, og endnu højere humør.

Vesterå starter dagen ud kl 11 med mulighed for lækre formiddagsretter og en brunch med det hele indtil kl 13. Er man mere til caferetterne eller blot noget at drikke, ja så lad deres menukort inspirere dig. Burgere, sandwiches, salater, snacks, pasta, en god bøf og måske en lækker dessert, samt meget mere. Eller smag på deres lækre hjemmelavede drikke, alt fra smoothies til lemonader og juices. Ønsker man at koble af fra dagen med en øl eller en drink, så har de et helt specielt udvalg af begge dele, til enhver smag. 

Hver dag kl 21 åbner deres Happy Hour på drinks, med mulighed for at få 2 drinks til 1 pris. I weekenderne slår de dørene op til deres nyrenoveret 1.sal, som også kan bruges som selskabslokale, hvor der for alvor går cocktail bar i den!

Læs mere om Café Vesterå i Aalborg…