Gå til indhold
©  Foto:

Zwei Grosse Bier Bar

Danmarks største Zwei Grosse Bier Bar i tre etager, er beliggende i Jomfru Ane Gade. Her serveres et bredt sortiment af lækre drikkevarer, og du kan opleve sand afterski-stemning som var du i Østrig.

Med fokus på at skabe en stemning som i alperne, er Bier baren indrettet med bjælker, bænke og fede barer, som sagtens kan holde til, at du danser på dem! Zwei Grosse Bier Bar tilbyder en blanding af det bedste fra østrigsk afterski og god dansk stemning, folkelighed og hygge. 

Musik på Zwei Grosse
DJ'en spiller en god blanding af afterskisange, danske klassikere og de nyeste hits. Der er tale om sange som: Hey Baby, Joana, Anton Aus Tirol, Indianer og kunstnere som Kim Larsen, Thomas Helmig, Tøsedrengene m.fl. Desuden har Zwei Grosse Bier Bar gjort sangen Volvo B18 til deres kendingsmelodi. Når denne sang spilles danser personalet med på baren.  Personalet er desuden altid iført tyroler-outfit. 

Drikkevarer i bedste afterski-stil 
Sortimentet i baren er som i Østrig, Italien og Frankrig: Masser af forskellige øl, specielle afterski-drinks, store fadøl, Jægerbombs, Fligende Hirch, Vodka Feige, Vodka Birne, cocktails, shots etc.

Åbningstider og tilbud
Zwei Grosse Bier Bar har åbent fra mandag til lørdag. Mandag til torsdag tilbyder de ½ pris på alt i baren hele natten. Fredag & Lørdag er der ½ pris på alt i baren til kl. 24. Derudover er der hver torsdag, fredag og lørdag mulighed for at nyde godt af live musik.

Zwei Grosse Bier Bar i Jomfru Ane gade tilbyder også Burger & Sandwich mandag til lørdag inden kl. 20. 

Læs mere om Zwei Grosse Bier Bar i Aalborg...

Mød os her: