©  Foto:

Zwei Grosse Bier Bar

Danmarks største Zwei Grosse Bier Bar i tre etager, er beliggende i Jomfru Ane Gade. Her serveres et bredt sortiment af lækre drikkevarer, og du kan opleve sand afterski-stemning som var du i Østrig.

Med fokus på at skabe en stemning som i alperne, er Bier baren indrettet med bjælker, bænke og fede barer, som sagtens kan holde til, at du danser på dem! Zwei Grosse Bier Bar tilbyder en blanding af det bedste fra østrigsk afterski og god dansk stemning, folkelighed og hygge. 

Musik på Zwei Grosse
DJ'en spiller en god blanding af afterskisange, danske klassikere og de nyeste hits. Der er tale om sange som: Hey Baby, Skiferie, Anton Aus Tirol, elektrisk og kunstnere som DJ Ötzi, Basehunter, Rasmus Seebach m. fl. Desuden har Zwei Grosse Bier Bar 8 forskellige sange, hvor når en af sangene bliver spillet, så hopper personalet op på baren og danser med. 

Drikkevarer i bedste afterski-stil 
Sortimentet i baren er som i Østrig, Italien og Frankrig: Masser af forskellige øl, specielle afterski-drinks, store fadøl, Jægerbombs, Fligende Hirch, Vodka RedBull, Flügel, cocktails, shots etc.

Åbningstider og tilbud
Zwei Grosse Bier Bar har åbent fra onsdag til lørdag. Der er 1/2 pris hele natten om onsdagen. De andre dage er der 1/2 pris indtil 22:00.