©  Foto:

CABINN Aalborg

CABINN Hotels er Danmarks største budget hotelkæde, som tilbyder et ærligt, godt og prisbilligt hotelkoncept med en central placering i byens kulturelle centrum, uden at gå på kompromis med komforten.

Alle CABINN-hotellerne bygger på samme koncept: Byens bedste beliggenhed til byens bedste pris. Samtlige 11 hoteller byder på komfortable værelser og faste lave priser hele året. CABINN tilbyder en optimal balance mellem pris og kvalitet.

Ærligt, godt og prisbilligt

Hos CABINN lover de ikke mere end de kan holde. Hotellet tilbyder et ærligt, godt og prisbilligt hotelkoncept, hvor man som gæst kan tilbringe en god overnatning uden at skulle betale en formue. Deres priser er markant billigere end deres konkurrenter med samme eller tilsvarende centrale beliggenheder. CABINNs motto siger alt dette i en nøddeskal: CABINN – all you need to sleep.

Værelsesindretningen

Hotellets værelser er lidt mindre, men de går ikke på kompromis med funktionalitet og komfort. Alle værelser har eget badeværelse med bad og toilet, TV samt elkedel med gratis kaffe og te. Derudover tilbyder CABINN også gratis trådløs internetadgang.

Central beliggenhed

Lige uden for døren finder du stemningsfyldte restauranter og shoppingsgader og går du få hundrede meter finder du et væld af kulturattraktioner såsom havnefronten, Utzon Centeret, Musikkens Hus meget mere af hvad Aalborg har at byde på.

Læs mere om CABINN Aalborg Hotel…