©  Foto:

Old Games Pub

Old Games Pub er en ægte engelsk pub, som ligger i hjertet af Aalborg ved Jomfru Ane Gade og den populære havnefront. Der er et stort udvalg af drikkevarer, og live musik fire gange om ugen.

Old Games Pub er en ægte engelsk pub, som ligger i hjertet af Aalborg ved Jomfru Ane Gade og den populære havnefront. Der er et stort udvalg af drikkevarer, og ikke mindst live musik fire gange om ugen.

Live musik og sport
På Old Games Pub vises der alle dage fodbold og andre sportskampe på Tv’et. Hver onsdag, torsdag, fredag og lørdag spilles der op til dans med live musik af nogle af de bedste inden for genren – og der er altid gratis entré. På udvalgte onsdage indbydes der til Onsdags Jam med Rock/Pop Jam. Musikken appellerer til alle, der er til medrivende populærmusik, både med tidsløse klassikere og nyere hits, som du med garanti kan synge med på. Dansegulvet er altid åbent, så kridt danseskoene og tag en svingom med de andre feststemte gæster! 

Stort udvalg i drikkevarer
Old Games Pub byder på en lang række forskellige drikkevarer. Her kan du købe alt fra Grimbergen til Crowmoor Cider på fad, flere varianter af flaskeøl såsom Bullmers Pærecider eller Crabbies Ginger Ale Beer, til spiritus i form af både whisky og luksus rom.

Læs mere om Old Games Pub i Aalborg...