©  Foto:

Struktur

I den populære madgade Vesterå ligger Struktur, der emmer af smagfuld mad med godt håndværk, høj kvalitet og sidst, men ikke mindst, stemningsfulde rammer. Er dette noget for dig, så er Struktur stedet.

Når du sætter fødderne indenfor på Restaurant Struktur mærker du hurtigt den rolige og hyggelige stemning, og du vil straks føle dig godt tilpas i de behagelige omgivelser. Dørene til den dejlige restaurant er både åbne til frokost og aften, hvor du kan få én eller flere retter af høj kvalitet. Hvis du ikke kan vælge, så prøv struktur-retterne, hvor du kan smage lidt af hvert fra det smagfulde menukort og vælge mellem både østers, fisk, carpaccio og andet lækkert. Hvis du skal have noget lækker til maden eller senere på aften, så prøv en af deres mange velsmagende cocktails.

På Restaurant Struktur nær den pulserende Bispensgade, er der plads til alle og er både for dig der går efter den rolige og afslappende middag, drinks med veninderne, selskab med forretningen eller en festlig begivenhed. Det er en restaurant der skal opleves, både hvis du kommer langvejs fra eller er lokal.  

Læs mere om Restaurant Struktur i Aalborg