©  Foto:

Rønnerhavnen

Badeferien er lige rundt hjørnet. Velkommen til en havn, hvor du kommer tæt på lyden af svalernes pippen og strandens rolige bølger. 

Rønnerhavnen er en lille havn nord for Frederikshavn, omkranset af små, røde træhuse.

Havnen har en smuk omkringliggende natur og ligger op ad strand, så badeferien er få minutter væk, når båden er fortøjet.
Når I besøger Rønnerhavnen, må I ikke snyde jer for et besøg på Frederikshavns ikoniske palmestrand, hvor de flotte palmer giver en eksotisk følelse af at være sydpå. Her er også en stor naturlegeplads, hvor børn kan hygge sig, såfremt de ikke har brugt alt krudtet på stranden.

Havnen har en praktisk beliggenhed med kun 200 m. til campingplads og offentlig transport.
Man kan også nemt cykle ind til centrum og besøge Frederikshavn's gågade, som ligger 3km fra havnen.

Man behøver dog ikke forlade havnen, for at tage i butikker. Rønnerhavnen har nemlig butikker som bl.a. sælger grej til båd og lystfiskeri.

Når sulten melder sig, efter en dag med solskin og sand mellem tæerne, er der rig mulighed for at stille sulten. På havnen er der nemlig grillpladser, restaurant og en grillbar.
Indkøbsmuligheder er heller ikke langt væk, så hvis køleskabet behøver en opfyldning, er der også fin mulighed for dét.

På en varm dag, kan det også være rart at kunne køle sig. Mellem Rønnerhavnen og Palmestranden ligger et ishus, som sælger store, gammeldags isvafler, kolde drikkevarer og meget andet.

Fra Rønnerhavnen er der også kort til Hirsholmene, så det er nemt at arrangere en tur dertil, hvad end der er tale om en dagstur, overnatning eller måske en frokost på øen.

Skulle behovet vise sig, er der også mulighed for både kranløft og at tanke diesel.