©  Foto:

Q-Park Kennedy Arkaden

Med 369 parkeringspladser, elbil oplader og en central beliggenhed er parkeringspladsen ovenover Kennedy Arkaden ideel til nem og hurtig parkering i centrum. Parkeringshuset har åbent døgnet rundt.

I Q-Park Kennedy Arkaden, der er placeret i Aalborg Centrum, kan du både holde med kortidsparkering og abonnementsparkering. Parkeringshuset er opdelt i tre niveauer med elevator, har flere betalingsmuligheder, indkørsel fra Østre Allé og ligger lige ovenpå en af Aalborgs to Nordisk Film Biografer. Derudover er du med en parkering her, desuden tæt på både Aalborg busterminal og banegård, der kan føre dig videre ud på din færd.

Aalborg midtby og de hyggelige gågader ligger indenfor meget kort gåafstand fra parkeringshuset. Her finder du masser af shoppingmuligheder, både inde og ude, caféer der leverer en hyggelig stemning og restauranter der serverer smagsoplevelser for hele familien. Går du derimod ned i tunellen, under banegården, kommer du til den smukke park, Kildeparken, og kan derfra gå videre til Kunsten, Aalborg Zoo og Klatreparken Aalborg.  

Læs mere om Q-Park Kennedy Arkaden i Aalborg…