Aalborg Storcenter

Shopping i Aalborg

Foto: Kjetil Løite

I Aalborg er der shopping for enhver smag og pengepung. Masser af små spændende specialbutikker, populære mærkevarebutikker, supermarkeder og stormagasiner og -centre i både centrum af Aalborg og City Syd.

Stort udbud af specialbutikker og stormagasiner

I Aalborgs midtby findes et alsidigt udbud af specialbutikker side om side med flere stormagasiner. Her finder du de to store gågader Bispensgade og Algade samt en række mindre gader, der huser unikke specialbutikker. I Nørregade finder du alt fra håndlavede smykker, glaskunst, unikt interiør til klæder udover det sædvanlige.

I stormagasinet Salling finder du alt, hvad et shopping-hjerte kan begære. Hver afdeling har et stort udvalg af kendte mærkevarer, eksklusivt design og nyheder for hele familien. På øverste etage, åbner der sig et 1.400 kvadratmeter stort byrum på Salling Rooftop med udsigt over by og fjord, som du skal opleve. Prøv den nervepirrende skywalk i mere end 30 meters højde eller nyd udsigten fra et af de hyggelige loungeområder.

Du kan også finde Magasin Aalborg, der er kendt for sin moderne, enkle og skandinaviske stil og udtryk, som forretningen i Aalborg er designet ud fra. Alt lige fra gulve og vægge til inventar, borde, hylder og bæreposer er minutiøst designet for at passe ind i den samlede æstetik, og hver en lille knage i forretningen er særligt udvalgt. 

Salling ROOFTOP Aalborg

Foto:Salling Rooftop

Shoppingmekkaet City Syd

I Aalborgs sydlige del ligger City Syd, hvor du blandt andet finder Aalborg Storcenter, Shoppen og store kædebutikker. Med mere end 65 specialbutikker, en stor Bilka og lækre caféer samlet under ét tag er Aalborg Storcenter et oplagt mål for en shoppingtur. Centret har ofte forskellige børnevenlige aktiviteter på programmet. Når du skal parkere, kan du nyde godt at de 2.400 gratis parkeringspladser uden tidsbegrænsning lige ved døren. Så mangler du et sted, hvor du kan få alt, hvad du mangler, er City Syd et oplagt sted. 

Du kan også besøge det mindre butikscenter Shoppen og butikker som IKEA, Toys "R" Us og Elgiganten samt en række fastfood-restauranter.

Shoppingområder i Aalborg

Få et overblik over de primære shoppingområder i Aalborg.

Liste
Kort
Algade i Aalborg
Foto: VisitAalborg

Algade i Aalborg

Algade er en af byens ældste gader og kan spores tilbage til 1000-tallet. Idag er Algade en shoppinggade i Aalborg, hvor du også kan via elevator besøge det underjordiske Gråbrødrekloster Museum. 

 

Læs mere
Bispensgade i Aalborg
Foto: VisitAalborg

Bispensgade i Aalborg

Bispensgade er en af Aalborgs største gågader, hvor man kan finde alt, hvad hjertet måtte begære inden for shopping. Den hyggelige gågade, placeret midt i Aalborg, summer af liv fra morgen til aften.

Læs mere
Gravensgade i Aalborg
Foto: VisitAalborg

Gravensgade i Aalborg

Gravensgade er en lille gågade mellem Bispensgade og Algade. I Gravensgade er der fokus på kvalitet og flot design, du finder et stort udbud af lækre ting i gaden, som er spækket med specialbutikker. ...

Læs mere
Nørregade i Aalborg
Foto: VisitAalborg

Nørregade i Aalborg

Efter en massiv renovering står Nørregade klar på ny og er et besøg værd for lokale og besøgende. På trods af det moderne look, skal man ikke tage fejl af stemningen på en af Aalborgs gamle gågader.

Læs mere
City Syd i Aalborg
Foto: Aalborg Storcenter

City Syd i Aalborg

I Aalborgs store handelsområde City Syd bugner det med mere end 100 forskelligartede butikker, samt hyggelige restauranter. Dette er stedet for dig, der ingen begrænsninger vil have under shoppingture...

Læs mere