©  Foto:

City Syd i Aalborg

I Aalborgs store handelsområde City Syd bugner det med mere end 100 forskelligartede butikker, samt hyggelige restauranter. Dette er stedet for dig, der ingen begrænsninger vil have under shoppingturen.

Kun 7 km syd fra Aalborg Centrum ligger City Syd, der er et af aalborgensernes foretrukne go-to steder, når der skal handles stort og varieret ind. For her er alt hvad du skal bruge – om det er udstyr til boligen og havearbejdet, festtøjet til brylluppet, hverdagens små nips eller det der bare er et ’nice to have’. Turen dertil kan let tages på cykel, i bil eller med en af de mange direkte busser. Vælger du at tage bilen, er der ca. 4.500 gratis parkeringspladser i hele City Syd.

Mange af de mindre butikker, såsom tøjforretninger, optikere, forhandlere af skønhedspleje og legetøjsbutikker, finder du i Nordjyllands største shoppingcenter; Aalborg Storcenter, hvor også Bilka Skalborg er placeret. Lige ved siden af centret ligger Shoppen, der blandt andet huser den ene af Aalborgs to Nordiske Film Biografer, og går du lidt længere mod syd, kan du også tage et smut forbi IKEA.

Shop ikke på tom mave

I City Syd er der ingen grund til at shoppe på tom mave, for hvis du bliver sulten, er der ikke langt fra hverken restauranter, fastfood-restauranter og caféer. Her kan du holde et pitstop inden shoppingturen fortsætter, nyde en lækker frokost inden turen går hjem ad, eller slå aftensmaden og biografturen sammen.