©  Foto:

Aalborg Kongres & Kultur Center

Aalborg Kongres & Kultur Center er et af Skandinaviens største kongres- og kulturcentre, som hvert år leverer oplevelser i verdensklasse. Her kan du opleve alt fra comedy, koncerter og musicals til ballet, opera og spændende foredrag

Centralt beliggende i smukke Aalborg er Aalborg Kongres & Kultur Center den største repræsentant og vartegn for kulturlivet i Nordens Paris, Aalborg. Med over en halv million besøgende og mere end 100 store teater- og musikbegivenheder hvert år er centret med til at gøre Aalborg til en blomstrende kulturby.

På programmet står store internationale stjernesolister og gæsteforestillinger indenfor opera, ballet og berømte musicalhits til revyer, klassiske koncerter, børneteater, stand-up og naturligvis pop- og rockkoncerter. Og med direkte overdækket adgang til Hotel Scandic Aalborg City behøver du ikke at skynde dig hjem.

En ekstraordinær gastronomisk oplevelse hos Restaurant AKKC by MEST

Er du på udkig efter lidt godt til ganen før eller efter forestillingen, så skal du tage et smut forbi den skønne Restaurant AKKC by MEST. Her står de klar til at tage imod dig og gøre sit for, at du får en uforglemmelig og fuldendt kulturoplevelse.

AKKC – Danmarks første verdensmålscertificerede eventsted

Aalborg Kongres & Kultur Center er Danmarks første, og endnu eneste, eventsted, der både er certificeret efter den internationale standard ISO 20121 for bæredygtige events og DNV GL’s verdensmålscertificering. Det betyder, at din reception eller middag i AKKC bliver afviklet på en ansvarlig måde - AKKC har bl.a. fokus på minimering af madspild, affaldssortering og genbrug, ligesom de arbejder på at mindske forbruget af vand, varme og el med henblik på at reducere AKKCs klimaaftryk. Dertil benyttes der i AKKC vindmøllestrøm, fordi de er bevidste om, at deres forbrug af ressourcer påvirker både det lokale og det globale klima.

Træer der synger og danser

Tæt op af Aalborg Kongres & Kultur Center ligger Kildeparken, som er en af Aalborgs ældste parker. Her kan du besøge De Syngende Træer, der giver dig en helt unik oplevelse. De Syngende Træer er nemlig en park, hvor kunstnere fra hele verden har plantet et træ efter at have gæstet Aalborg Kongres & Kultur Center. Stjernernes træer er ledsaget af deres musik, som strømmer ud i Kildeparken, når standeren under træet aktiveres. Så tryk på knappen og gå en dejlig tur eller ta’ en lille dans under træernes kroner.

Kongresser og udstillinger

Aalborg Kongres & Kultur Center har de perfekte rammer, hvad end det drejer sig om en kongres med op til 2.500 deltagere, eller et møde for 10 deltagere. De tekniske hjælpemidler er topmoderne i alle lokaler, og hvis det ønskes, tager Aalborg Kongres & Kultur Center sig også gerne af bespisning og den efterfølgende underholdning. Desuden råder Aalborg Kongres & Kultur Center over et 7.000 kvadratmeter udstillingsareal, som er velegnet til alle former for messer og udstillinger.

Læser mere om Aalborg Kongres- og Kultur Center i Aalborg…