©  Foto:

Hjallerup Marked

Oplev det historiske heste- og kræmmermarked som har været afholdt siden 1744.

Hjallerup Marked er et af Nordeuropas største heste- og kræmmermarkeder. Markedet, der kan spores helt tilbage til Middelalderen, er i nyere tid blevet til en virkelig folkefest, og betegnes i dag som en af Nordjyllands største attraktioner. Der findes et stort antal kræmmerboder, hvor alt både nyt og gammelt kan købes.

Der findes desuden et stort tivoli på markedspladsen samt et varieret musikprogram.

Læs mere om markedet og se årets program løbende på Hjallerup Markeds hjemmeside

Hvert år deltager godt 200.000 mennesker og 1400 heste fra hele Norden til Hjallerup Marked.

Historien bag Hjallerup Marked

Hjallerup Marked var helt tilbage i 1700 tallet et hestemarked, og det er en tradition der har holdt ved lige siden. På Hjallerup Marked i 2007 var der knap 1400 heste, hvilket var det største antal i mange år. Udover hestene, som er selve sjælen på Hjallerup Marked, er det en stor begivenhed som både børn og voksne ser frem til hvert år. Hjallerup Marked byder også på, udover de mange heste, et stort kræmmermarked, underholdning, tivoli, gøgl, smådyr og landevejens farende svende. 

Hjallerup Marked afholdes den første weekend i juni måned, og arrangeres af Hjallerup Markedsforening. Hvert år hjælper mange frivillige til under markedet, så det bliver afviklet på den bedste måde.