©  Foto:

Budget - Aalborg Lufthavn

Elsker du friheden ved at have en bil til rådighed når du er på ferie, så kig forbi Budget Biludlejlning i Aalborg Lufthavn, som udlejer mange typer af biler med det ekstra udstyr, du kan have brug for.

 

Biludlejningsfirmaet Budget udlejer både minibusser, varevogne og privatbiler med plads til op til 7 personer, fra deres kontor i Aalborg Lufthavn. Priserne og bilernes niveau af komfort er meget forskellige, og der er derfor noget for enhver smag. Ekstraudstyr og aftaler, såsom ekstra chauffør, barnesæde og mobil wi-fi kan tilkøbes, mens du også har mulighed for envejsleje.

Efter at have lejet bilen, er der mange muligheder for store oplevelser nær Aalborg. Vil du gerne ud til Fjordlandet, kan du køre sydvest, og her vil du ankomme til den hyggelige købstad Nibe. Videre mod vest finder du Sebbersund, der både byder på en Vikingeby og naturskønne områder såsom Halkær Bredning. I nærheden ligger også Halkær Kro og Kulturhus, der inviterer indenfor til lækker mad.

Her finder du udlejningskontoret

Når du ankommer til lufthavnen, kan du finde Budget i terminalen lige ud for ankomsthal 1. Hvis du kommer fra ankomsthal 2, skal du blot gå til den anden ende af terminalen. Udlejningskontoret ligger på venstre side, når du er gået forbi security og check-in. Budget har desuden også et udlejningskontor i Nørresundby på Stenholm.

Læs mere om Budget Biludlejning...