Grøn oplevelse
©  Foto:

Aalborg Airport Hotel

Velkommen til det nybyggede Airport Hotel, der er beliggende lige ved siden af Aalborg Lufthavn og blot 6 km fra Aalborg midtby. Det stilrene designhotel giver rig mulighed for at nyde moderne overnatning, økologiske retter i restauranten samt fantastisk udsigt på tagterrassen.

Uanset om du er på jagt efter oplevelser i Nordjylland eller har brug for at slappe af inden eller efter din rejse, er Airport Hotel den perfekte base. Med gratis parkering og unik placering ved lufthavnen, er det nemt at komme til og fra hotellet. Der er desuden døgnåbent, så du altid har mulighed for at checke ind.

Som noget helt særligt kan man som gæst på Aalborg Airport Hotel checke sin bagage ind på Aalborg Lufthavn i op til 23 timer før afrejse. Det betyder, at du slipper for ventetiden i lufthavnen og i stedet kan gå direkte til gaten, hvor man senest skal være 20 minutter før afgang.

Faciliteter

Hotellet tilbyder overnatning i 64 moderne værelser med eget bad og toilet, TV, kaffe/te faciliteter, gratis WiFi, dobbeltseng og mørklægningsgardiner. Hotellets kiosk er åben 24 timer i døgnet, og her kan du således til hver en tid få stillet den lille sult.

I hotellets restaurant kan du nyde en dejlig morgenbuffet samt velsmagende frokost- og aftenretter. Hotellet er Green Key certificeret og har fået tildelt Det Økologiske Spisemærke, så du altid er sikret en vis standard, når det kommer til økologiske og lokalproducerede råvarer.

Aalborg Airport Hotel er en del af Bühlmann-koncernen, der desuden består af Hotel Scheelsminde i Aalborg, Pier 5 Hotel i Aalborg, Nørre Vosborg i Vemb, Villa Provence i Aarhus og Peak 12 Hotel i Viborg.

Læs mere om Aalborg Airport Hotel...