Gå til indhold
©  Foto:

Aalborg Lufthavn

Kun 6 km. fra Aalborg centrum findes Danmarks tredjestørste lufthavn. En international, topmoderne lufthavn med daglige afgange til ind- og udland og med mange daglige forbindelser til/fra København.

I Aalborg Lufthavn er der både mange indenrigs- og udenrigsforbindelser, og der flyves til mange destinationer i hele verden. Se mere om destinationerne på Aalborg Lufthavns hjemmeside.

Gratis parkering

For at sikre en god start på rejsen tilbyder Aalborg Lufthavn gratis parkering for alle gæster. Det er også muligt at vælge betalt parkering i et indhegnet område, hvis man ønsker det.

Udover gode parkeringsmuligheder kan du også leje en bil i Aalborg Lufthavn. Både Avis, Hertz og Europcar er placeret i lufthaven. Derudover er der i lufthavnen et gratis webrum med trådløs opkobling, frisør, legerum til børnene, lej af kasser til f.eks. golfudstyr, klapvogn eller skiudstyr, lufthavnsmassage, mødelokaler, restaurant med café og kiosk og meget andet. Få flere detaljer om Aalborg Lufthavns faciliteter.

Værd at vide

Inden du rejser, er der flere ting som er værd at vide. F.eks. information om bagageregler, check-in, flyruter, pasregler mm. På Aalborg Lufthavns hjemmeside kan du finde diverse praktisk info. Du kan desuden få information om sikkerhedsregler.

Mød os her: