Gå til indhold
Udsigtstårn i Lille Vildmose

Vinterferie i Nordjylland for hele familien

Foto: Nicolas Cho Meier

Vinterferien i Nordjylland er spækket med oplevelser for hele familien for alle sanser – og ikke mindst for de yngste. Så tag hinanden i hånden og gå ud og få en sjov og aktiv dag for store og små!

Aktiviteter i vinterferien for hele familien

Vi har samlet en buket af sjove aktiviteter i vinterferien for både store og små. Lad jer inspirere her.

Lys I Mørket Aalborg Zoo
Foto: Aalborg Zoo

LYS I MØRKET i Zoo

Aalborg Zoo tænder LYS I MØRKET og fejrer lyset, livet og solen. Haven bliver oplyst i alle solens strålende farver, så du kan se Zoo i et helt nyt lys og opleve magien i lyset og skyggerne.

Læs mere
Børn i Nordsøen Oceanarium
Foto: Nordsøen Oceanarium

Sov med klumpfiskene

Gå på opdagelse blandt fascinerende dyr, se klumpfisk, hajer og stimefisk blive fodret i det gigantiske Oceanarium. Kig en legesyg sæl i øjnene og kom i nærkontakt med havet ved rørebassinet. Oplev Oceanariet om natten, prøv at fodre nogle af akvarierne, og fald i søvn mens i ligger og kigge på fiskene.

Fastelavns Workshop hos Nordjyllands Kystmuseum
Foto: Nordjyllands Kystmuseum

Kom til fastelavnsworkshop på Kystmuseet

Kom til fastelavnsworkshop på Kystmuseet hvor du kan lave dit eget flotte fastelavnspynt eller en sej maske mens du hører hvorfor der mon er en sort kat på fastelavnstønden, hvordan fastelavn opstod, og hvorfor man egentlig skal klædes ud. 

Utzon Center for børn
Foto: Bang Clemme Film & Openhouse

Byg en rumstation på månen - Utzon Center

Kom til workshop på Utzon Center med Lego, Minecraft og virtual reality, hvor både store og små kan gå på opdagelse i månearkitekturen med LEGO og oplev, at din skulptur bliver scannet og lagt ind i Minecraft. Her kan du efter få VR-brillerne på, så du kan gå rundt i din månebase.

Læs mere

Kunsten - Verdens sjoveste vinterferie!

Der er masser af spændende kunst på Kunsten – og også mulighed for selv at være skabende kunstner. I vinterferien er Kunst-Lab bliver fyldt med frihed og farvemagi. Der bliver skattejagt, film, kreativitet og eventyr på egen hånd på hele museet.

Læs mere
Ubåd ved Springeren - Maritimt oplevelsescenter
Foto: Enjoy Nordjylland

Besøg ubåden Springeren

Springeren Maritimt Oplevelsescenter er fyldt med oplevelser for hele familien denne vinterferie. Besøg for eksempel ubåden Springeren, tag på skattejagt eller besøg det kreative værksted, hvor du kan lave et snefnug

Læs mere

”Der er ingen bånd, der binder mig”

Oplev fortællingen om Pinocchio og hans ”far” Gepetto , når Aalborg Teater inviterer til en farverig og stærkt underholdende forestilling for børn og barnlige sjæle.

Læs mere

Få en masse frisk luft med en oplevelse på hesteryg

Kom med på en skøn ridetur gennem skoven, naturen og terrænet omkring Fårup. Der er rideture for både erfarne og let øvede ryttere, samt trækture til de allermindste eventyrere. Du kan enten komme på ridetur i Fårups smukke natur eller en rolig og hyggelig træktur gennem Fårups skove.

Maskeværksted for børn på Skagens Museum

Vil du være en rød frø, en gul sky eller en orange prins og måske også kikke lidt på skagensmalernes billeder? Så besøg Skagens Museum – her ligger farveblyanter og masker klar, så du kan dekorere din helt egen flotte maske!

Street Art – få en ”wauw”-oplevelse

Tag hele familien med på ekspedition i byens rum og find nogle af de mere end 75 imponerende murmalerier på facaderne rundt om i Aalborg. Brug den digitale walk på enjoynordjylland.dk og få kunst i storskala.

Læs mere

Oplev Aalborg i børnehøjde med din smartphone

Er I klar til at opleve Aalborg med leg, spænding og en lille smule gys undervejs? Så tag mobiltelefonen i hånden og bliv guidet rundt til de sjoveste, gratis oplevelser for børn i Aalborg. 

Læs mere

Mød os her: