©  Foto:

Fårup Sommerland - guidede rideture på islandske heste

Tag med på en skøn ridetur på Fårups Islandske heste gennem skoven, naturen og det dejlige terræn omkring Fårup Sommerland.

Nyd den friske Vesterhavs-luft fra hesteryg når Fårup Sommerland tager jer med på en skøn ridetur gennem skoven, naturen og terrænet omkring Fårup. De rolige islandske heste er vant til børn, og turene er tilpasset både børn samt erfarne og let øvede ryttere.

Tag med på rideture i december, når de islandske heste skridter ud igennem det sneklædte og frostklare vinterlandskab. Book hesterideturene her.

Øvede nybegyndere: 

På rideture for øvede nybegyndere starter turen i stalden. I er med til at klargøre hestene til turen, hvorefter turen på hesteryg går igennem en smuk tur rundt i Fårups natur. Turen varer 1 1/2 time. 

Alder: minimum 7 år

Varighed: ca. 2 timer (1,5time er på hesteryg og ellers klargøring af hesten)

Tempo: Skridt, trav, tølt og måske galop, hvis alle på turen er med på det.

Trækture:

Fårup Sommerland byder også de yngste gæster velkommen til en unik oplevelse med trækture. Turen starter i stalden, og I er med til at strigle og sadle hesten op, hvorefter trækturen går rundt i Fårups Skov. På trækturene skal man selv have en voksen med til at trække hesten.

Alder: for alle

Varighed: ca. 1 time

Tempo: skridt