Familie i Nordsøen Oceanarium

Tag børnene med til vands

Foto: Destination NORD

Her finder du inspiration til ægte vandhunde, som ikke kan få nok af aktiviteter med vand.

Vi har samlet vores bud på aktiviteter og oplevelser som kan give dig og dine små vandhunde en spændene og fantastisk sommer. Uanset om de elsker at svømme i havet, bygge sandslotte på stranden eller udforske det fascinerende dyreliv under vandoverfladen, vil I her finde inspiration til at udforske hvad vandet har at byde på i det østlige Nordjylland. Så tag børnene med til vands og lad ferien begynde!

Til strandløverne

Liste
Kort
Bratten Strand
Foto: Daniel Brandt Andersen
01

Bratten strand

Lige nord for Strandby ligger Bratten Strand, der er en skøn og børnevenlig sandstrand med hvidt sand og høje klitter. Her finder du nemt en lun solkrog til hele familien.

Læs mere
Vippefyret i Skagen
Foto: Vesterbrofotograferne
02

Sønderstrand

Et oplagt bud til børnefamilier, og både barnevogne og kørestole kan komme til vandet ad stierne gennem de lave klitter. Og trænger du til en dasepause, kan du gå op til vartegnet Vippefyret.

Læs mere
Bisnap Strand om sommeren
Foto: Enjoy Nordjylland
03

Bisnap strand

Lang strand med hvidt sand, hvor du kan opleve at få din egen badesø, da sandet af og til danner små laguner og småøer. En af de absolut bedste strande for alle aldre.

Læs mere
Familie på Pamlestranden
Foto: Destination NORD
04

Palmestranden

Til de lidt større børn anbefaler vi Palmestranden. Det er Danmarks eneste, og i den sydlandske stemning kan du fx spille beachvolley, spise is og slå dig ned i en hyggekrog.

Læs mere
Lyngså Strand
Foto: Destination NORD
05

Lyngså strand

Er du mere til at gå på opdagelse end til solbadning, skal du tage hertil. Du kan gå på jagt efter alt fra rav til krabber, og du kan kaste snøren efter fx hornfisk og pighvar.

Læs mere
Foto: Enjoy Nordjylland
06

Badetur i bassinerne

Er du i Aalborg hen over sommeren, trænger du helt sikkert til at blive kølet af. Så skal du smutte forbi Vestre Fjordpark og tage en dukkert – eller flere – i fjordbadets mange bassiner, hvor de modige kan vove turen fra Springtårnet, og de mindste kan soppe i bølgen blå på vandlegepladsen

Læs mere