©  Foto:

Palmestranden

Palmestranden er Frederikshavns bynære og børnevenlige badestrand med mange aktivitetsmuligheder og en nærmest sydlandsk stemning. Her kan du slappe af i palmernes skygge.

I Frederikshavn kan du besøge Danmarks eneste Palmestrand og ja, du har læst rigtigt - her er palmer, de er ægte, og der er mange af dem. De overvintrer i varmere omgivelser, helt nøjagtigt i kommunens kæmpestore drivhuse, men hvert år i maj vender de tilbage på stranden og forsøder tilværelsen for de mange, der gerne vil slappe af med hvidt sand, rent badevand med små lette bølger og solbadning under de svajende palmer.

Stranden er både til aktivitet og afslapning
Skal der være gang i den, indbyder de lækre beachvolley baner til en rask kamp om point. Du kan altid sætte en lækker isvaffel fra Palmestrandens Ishus på højkant - de er virkelig værd at kæmpe om. Er du mere til afslapning under palmernes skygge, er der mange små hyggekroge på den brede sandstrand, hvor de mindste i familien kan få timer til at gå med at bygge sandslotte og finde de flotteste sten og skaller. Har du behov for at træde af på naturens vegne, er der fine toiletforhold ved siden af ishuset.

Livreddere passer på dig
Hvert år når feriesæsonen virkelig går i gang, kommer det røde livreddertårn op, flagene hejses og livredderne gør sig klar til at holde et vagtsomt øje på strandens glade gæster. Det er Trygfonden der sponserer livreddertårnet, og strandens brugere er meget glade for den ekstra tryghed.

Du kan godt glæde dig til et besøg på Palmestranden!

Grøn rejse med bus og tog i Nordjylland

Det er nemt at komme rundt i Nordjylland med offentlig transport. Planlæg din rejse med bus, tog og Plustur på rejseplanen.dk.