Grøn oplevelse
©  Foto:

Utzon Center - Venue

Placeret på Aalborgs havnefront med udsigt over Limfjorden ligger det fascinerende Utzon Center med sine svungende og karakteristiske Utzon-tagkonstruktioner, der leder tankerne over på operahuset i Sydney

Centeret er tegnet af den verdensberømte arkitekt Jørn Utzon og sønnen Kim som et fyrtårn for dansk arkitektur med Jørn Utzons arbejder og ideer som absolutte omdrejningspunkt. Centret fungerer ikke som museum men derimod som et dynamisk kultur- og videnscenter hvor arkitektur, design, kultur og formidling går op i en højere enhed.

Konference- og mødefaciliteter

Til konferencer og møder tilbyder Utzon Centret bl.a. det imponerende Obelske Auditorium, som er beliggende på centerets første sal med en enestående udsigt over Limfjorden. Auditoriet er udstyret med projektor, mikrofoner og trådløst internet og dets fleksible indretning gør det muligt at tilpasse det dine ønsker og behov.

Restaurant og café

Utzon Center har sin egen restaurant, Restaurant JØRN, som serverer lækker mad lavet af sæson-baserede friske råvarer hele året rundt og kan danne rammen om din konferencemiddag. Middagen kan også nydes i det storslåede Obelske Auditorium – uanset hvilke ramme du vælger, vil I nyde jeres mad i de smukkest arkitektoniske rammer og med Limfjorden lige uden for vinduet.

Andre muligheder

Kombiner dit arrangement på Utzon Center med en rundvisning i centrets spændende arkitektur og udstillinger eller med en reception i den smukke Atriumgård, som ligger i hjertet af centret og i læ for vejr og vind.