Grøn oplevelse
©  Foto:

Scandic Aalborg Øst - Venue

Få kilometer fra Aalborg midtby og i naturskønne omgivelser ligger Scandic Aalborg Øst. Med sin beliggenhed tæt ved motorvejen er hotellet et oplagt sted at afholde dit næste møde

Scandic Aalborg Øst er et hyggeligt hotel med nyrenoverede værelser, egen restaurant, bar, sauna og fitnessrum. Her er der rig mulighed for, at du kan netværke og hygge dig med de øvrige konferencedeltagere, når konferencedagen er slut, eller du kan trække sig tilbage på dit værelse, når trætheden melder sig.

Konference- og mødefaciliteter

Scandic Aalborg Øst er med sine ni topmoderne, fleksible og lyse mødelokaler med AV-udstyr et oplagt sted at afholde en konference eller et møde. I lokalerne, der alle er placeret i stueetagen og med fri adgang til hotellets grønne områder, er der plads til op til 300 deltagere.

Værelser

101 nyrenoverede værelser alle komfortabelt indrettet i moderne nordisk stil og har separate afslapnings- og arbejdsområder. Værelserne er fordelt på fire forskellige værelsestyper og mange af dem udsigt til den smukke natur omkring hotellet. Værelserne har eget bad og toilet, satellit-tv, gratis wi-fi samt behagelige lænestole, hvori dine konferencegæster kan slappe af foran TV’et efter en lang dag.

Om morgenen starter du dagen med en stor morgenbuffet med mere end 100 forskellige valgmuligheder – meget af maden er økologiske og kaffen er bæredygtig. Morgenmadsrestauranten har åben fra kl. 6.30 – 9.30 i hverdage og fra kl. 7-10 i weekender.

Restaurant

På Scandic Aalborg Øst finder du restaurant Garden, som laver mad inspireret af det danske og det skandinaviske køkken. Restauranten er beliggende midt i hotellet og herfra er der en storslået udsigt over den omkringliggende natur. Stemningen i restauranten er hyggelig og menukortet varieret, men uanset hvad du vælger fra kortet, er du sikret en gourmetoplevelse.

Andre faciliteter/ muligheder

På Scandic Aalborg Øst er der en shop, der er åben døgnet rundt og hvori du kan købe alt fra tandbørste til spillekort og snacks, eller du kan købe et lettere måltid, en cappuccino eller en juice til at nyde på værelset.

Når dagens konferenceprogram er afsluttet, kan du slappe af i hotellets sauna eller du kan få pulsen op i hotellets veludstyrede fitnessrum. Ønsker du derimod at tilbringe aftenen med de øvrige konferencedeltagere, kan I mødes i hotellets bar, hvor der er et bredt udvalg af danske og internationale øl, som kan nydes i de uformelle omgivelser.

Ankommer du til hotellet i bil, er der gratis parkering lige foran hotellet.

Bæredygtighed på Scandic Aalborg Øst

Bæredygtighed er en del af Scandics værdisæt og er et integreret element i hotellets daglige drift. Scandic Aalborg City er blevet tildelt følgende mærker for dets arbejde med bæredygtighed:

  • Svanemærket
  • Refood-mærket for indsats mod madspild
  • Samarbejdspartner/ medlem af TooGoodToGo
  • Stort udvalg af økologiske fødevarer i morgenmad buffeten

Læs mere om hvordan Scandic arbejder med bæredygtighed.