Grøn oplevelse
©  Foto:

Comwell Hvide Hus Aalborg - Venue

Som et arkitektonisk vartegn for Aalborg har Hotel Hvide Hus siden 1969 vejret over den flotte Kildepark i Aalborg. Hotellets nærmeste nabo er Aalborg Kongres & Kultur Center, og hotellet ligger i gåafstand til Aalborgs pulserende midtby

Hotellet hedder i dag Comwell Hvide Hus Aalborg og har været igennem en gennemgribende renovering og fremstår i stilrent design. Hotellets stemning og indretning inviterer til afslapning, hygge og møde mellem mennesker.

Konference- og mødefaciliteter

På Comwell Hvide Hus Aalborg har de 5-stjernede konference- og mødefaciliteter. Deres fleksible lokaler kan indrettes efter dine ønsker og behov, og kan skaleres fra 25 m2 til 403 m2. Så hvad enten du skal afholde en lille eller en større konference, eller et møde kan Comwell Hvide Hus hjælpe dig.

Afhold dit møde på toppen af byen i hotellets eksklusive og imponerende rammer på Panorama Floor, der ligger på 15. etage og få en mødeoplevelse ud over det sædvanlige.

Alle mødelokaler er udstyret med moderne IT- og AV-udstyr.

Værelser

Comwell Hvide Hus Aalborg har 198 gennemrenoverede og velindrettede værelser, der alle har en smuk udsigt over enten Limfjorden, Kildeparken eller Aalborg by. I indretningen er der lagt vægt på hjemlig hygge og stilrent design. Med værelser fordelt på syv forskellige værelsestyper, kan du helt sikkert finde et værelse, der passer dine ønsker og behov.

Restaurant

I forbindelse med hotellet ligger Restaurant Vesterbro, som serverer klassiske retter med et twist. I bedste nordiske stil serverer de alt fra enkle og lette retter til deres menu bestående af fem serveringer. Køkkenchefen sværger til en stærk økologisk profil og benytter oftest lokale råvarer.

Restauranten, der har udsigt over det pulserende byliv, er indrettet med en intim stemning med udsigt til det åbne køkken og har plads til 45 gæster. Her er en afslappet og hyggelig atmosfære og derfor kan restauranten danne gode rammer for din middag. 

Andre faciliteter

På Comwell Hvide Hus Aalborg har en lounge og lobbybar samt en udendørs terrasse, hvor du kan nyde et afbræk fra konferencen. Dertil er der et gratis co-work område og gratis wi-fi, så du har god mulighed for at ordne lidt arbejde, selvom du er væk fra kontoret. Du kan også få rørt kroppen i hotellets fitness-center. Hotellet tilbyder gratis roomservice, så ren afslapning på værelset er også en mulighed oven på en lang konferencedag.

Hotellet har en parkeringskælder med adgang til receptionen eller der kan parkeres foran på hele hotellets område.

Bæredygtighed på Comwell Hvide Hus Aalborg

Comwell er Danmarks mest bæredygtige hotelkæde. Med Comwell Care har kæden en mission og bæredygtighed er en central del af deres værdier og mål. Hotellet er Green Key-mærket, hvilket betyder, de har forpligtiget sig til at leve op til en række miljøkrav. Dertil har hotellet fået tildelt det Bronze Økologiske Spisemærke og ikke mindst Re-food-mærket, som viser hotellets hårde arbejde med at minimere madspild og for bæredygtigt mad.

Ud over madspild og bæredygtig mad fokuserer Comwell Hvide Hus Aalborg også på bæredygtighed i relation til deres rengøring og spa, hvor de bruger Svanemærkede produkter. De har også fokus på affaldssortering, -håndtering og -reducering, ligesom de har fokus på at reducere deres forbrug af energi, vand og varme.

Læs mere om Comwell Hvide Hus Aalborgs bæredygtige mission.