©  Foto:

Salling ROOFTOP

I Aalborgs absolutte centrum ligger Salling med sin unikke ROOFTOP - en 1400 kvadratmeter stor, rustik og urban bypark på toppen af Aalborg.

Tagterrassen er fordelt på tre etager for at skabe forskellige rumligheder og plateauer, hvilket giver oplevelsen af skiftende oplevelseszoner og følelsen af at bevæge sig på byens tag i forskellige højder.

Salling ROOFTOP byder på hyggelige loungeområder, amfitrappe, en skybar, et væksthus med café samt den unikke og nervepirrende skywalk, hvor de modige kan gå ud og kigge mere end 30 meter ned på Algade Torv gennem en glasflise. Fra denne urbane oase i højden har du udsigt over byen og Limfjorden, hvilket giver en helt anden oplevelse af byen.

Med både indendørs og udendørsområder kan du besøge Salling ROOFTOP året rundt. Den moderne og indbydende tagterrasse vil med sin afslappede atmosfære danne den perfekte ramme for din konferencereception, en uformel middag eller et cocktailparty, hvor du og de øvrige konferencedeltagere kan netværke og møde hinanden på en anden måde end i konferencelokalerne - I vil gå herfra en kæmpe oplevelse rigere.

Et besøg på Salling ROOFTOP kan nemt kombineres med guidet byvandring, hvor I eksempelvis kan lære om byens historie, se byens flotte gavlmalerier eller høre om havnefrontens udvikling - mulighederne er mange.

Kapacitet: 550 personer