Grøn oplevelse
©  Foto:

Comwell Rebild Bakker - Venue

Midt i den enestående natur ved Rold Skov ligger Comwell Rebild Bakker. Her finder du et væld af uden- og indendørs aktiviteter, som giver mulighed for innovative og anderledes møder i helt naturskønne omgivelser

Comwell Rebild Bakker er et topmoderne konferencecenter, som tilbyder 22 møde- og konferencelokaler heriblandt 2 auditorier. Alle lokaler er udstyret med moderne AV-udstyr, har god akustik og optimale lysforhold.

Uddannede mødedesignere kan give dig professionel sparring i mødeplanlægningen, ligesom der kan tilbydes særlige sportsbreaks i forbindelse med din konference eller møde – eksempelvis MTB-ture, vandreture, indendørs eller udendørs holdtræning, orienteringsløb mv.

Værelser

Smukt placeret i den flotte natur har Comwell Rebild Bakker 150 dejlige lyse værelser fordelt på tre forskellige kategorier. De er indrettet i nordisk stil med alt hvad du kan få brug for i løbet af dit ophold og fra alle værelserne er der er adgang til terrasse eller balkon.

For at sikre sine gæster en god nats søvn har Comwell Rebild Bakker et eksklusivt pudeprogram, hvor du selv kan vælge mellem et bredt udvalg af puder.

Restaurant

Restaurantens spændende menukort byder hver dag på nye oplevelser, hvor friske og udsøgte råvarer omhyggeligt er tilberedt. Menuen er inspireret af den nordjyske natur og dennes råvarer. 

Andre faciliteter/ muligheder

På Comwell Rebild Bakker har du rig mulighed for at koble af efter en lang konferencedag, da hotellet har en lang række faciliteter, som du frit kan benytte. Indendørs er der mulighed for træning i fitnesscenter eller på hold, en tur pool, sauna og dampbad, ligesom der er bar med pool-bord, dart og bordtennis.

Udendørs har du adgang til outdoor fitness, tennisbane, oplyst multibane med kunstgræs og beachvolleybane eller du kan løbe en tur i den flotte natur.

Bæredygtighed på Comwell Rebild Bakker

Comwell er Danmarks mest bæredygtige hotelkæder. Med Comwell Care har kæden en mission og bæredygtighed er en central del af deres værdier og mål. Hotellet er Green Key-mærket, hvilket betyder, de har forpligtiget sig til at leve op til en række miljøkrav. Dertil har hotellet fået tildelt det Bronze Økologiske Spisemærke og ikke mindst Re-food-mærket, som viser hotellets hårde arbejde med at minimere madspild og for bæredygtigt mad.

Ud over madspild og bæredygtig mad fokuserer Comwell Hvide Hus Aalborg også på bæredygtighed i relation til deres rengøring og spa, hvor de bruger Svanemærkede produkter. De har også fokus på affaldssortering, -håndtering og -reducering, ligesom de har fokus på at reducere deres forbrug af energi, vand og varme.

Læs mere om Comwell Hvide Hus Aalborgs bæredygtige mission.