©  Foto:

Teater Nordkraft

Teater Nordkraft er Aalborgs nyeste teater, og præsenterer ny og udfordrende scenekunst på tværs af genrer, nationalitet og alder. Et sikkert sted at gå hen, hvis man trænger til en kulturel oplevelse.

Teater Nordkraft blev etableret i 2010 i Aalborg, som en sammensmeltning af Jomfru Ane Teatret (etableret 1967) og Jako-Bole Teatret (etableret 1978). Aalborg Kommune bidrager til Teater Nordkrafts virksomhed, ligesom en række fonde og erhvervssponsorer via bidrag har gjort indretningen af Teater Nordkraft mulig. 

Teater Nordkraft er et af Aalborgs vinduer til omverdenen. Det er et sted, hvor publikum møder overraskende, tankevækkende og intimt teater, som produceres og præsenteres i samarbejde med de bedste danske og udenlandske scenekunstnere.

Placeret midt i Aalborgs kulturcentrum

Teater Nordkraft er Danmarks sjettestørste teater med fire sale og en hyggelig foyer i det gamle elværk, Nordkraft, med naboer som Biffen og Skråen. Desuden ligger Kulturcenter Nordkraft lige overfor Musikkens Hus i Aalborg. Teater Nordkraft ligger med andre ord centralt placeret i Aalborgs kulturcentrum.

Der henvises til parkeringspladsen ved Hotel Aalborg eller Th Sauers Plads. Bemærk, at begge er betalingspladser. Handicapparkering kan dog ske på Teglgårds Plads. 

Læs mere om Teater Nordkraft i Aalborg...