Gå til indhold
©  Foto:

Aalborg Teater

I Aalborg ligger Danmarks fjerde største teater, det anerkendte og velrenommerede Aalborg Teater, der året rundt leverer spændende oplevelser til alle aldre.

Aalborg Teater er hele Nordjyllands største selvproducerende teater og producerer hver sæson mellem 10 til 12 nye forestillinger. Aalborg Teater er til dig der er nysgerrig på livet og tidens store spørgsmål.

Hele året rundt kan man på Aalborg Teater opleve alt fra store klassikere, ny dansk dramatik skrevet direkte til teatret, storslåede musicals og eventyrlige forestillinger for hele familien.

Programmet bevæger sig med andre ord indenfor mange forskellige genrer og byder på oplevelser for både børn og voksne.

Aalborg Teaters Scener

Aalborg Teater har 3 faste scener med hver sit særpræg. På Store Scene kan du opleve alt fra stort opsatte forestillinger til intense og vedkommende dramaer. I teatrets smukke klassiske teatersal kan du både se og mærke teatrets historie og sjæl.

Lille Scene er derimod teatrets alternative spillerum, der har den specielle karakter, at rummet kan ændres alt efter hvad, der skal spilles.

Er du til mere kunstneriske eksperimenter og intimteater står Mindste Scene klar til at levere dette.

Aalborg Teater har et stort antal fastansatte skuespillere og med de mange dygtige skuespillere og tre scener, er der rig mulighed for at opleve fantastiske forestillinger for enhver smag.

En dejlig oplevelse på Aalborg Teater starter og slutter med en hyggelig stund i Teaterbaren

Teaterbaren byder på ægte teaterstemning i hyggelige og afslappede rammer. Her er der mulighed for at nyde et godt glas vin eller en god kop kaffe som start eller afslutning på en teateraften.

Teaterbaren danner også ramme for forskellige kulturelle arrangementer i løbet af sæsonen.

Læs mere om Aalborg Teater…

Mød os her: