Grøn oplevelse
©  Foto:

Pier 5 Hotel - Venue

På havnefronten mellem to af Aalborgs absolutte perler, Musikkens Hus og Utzon Center, og i gåafstand fra Aalborgs pulserende byliv ligger Pier 5 Hotel (tidl. Slotshotellet Aalborg).

Konference- og mødefaciliteter

Pier 5 Hotel har to lyse mødelokaler med en smuk panoramisk udsigt over Limfjorden. Her er plads til op til 60 deltagere alt efter bordopstilling. Mødelokalerne er udstyret med AV-udstyr, dataprojektor, OH projektor, bærbar pc, whiteboard, lærred, flipover og trådløst internet.

På Pier 5 Hotel er dit møde i fokus og derfor skræddersyr hotellet dit møde efter dine ønsker og behov. Uanset hvornår på dagen du vil holde møde, står hotellets kompetente køkkenpersonale klar til at imødekomme dine ønsker.

Værelser

Pier 5 Hotel har 156 rummelige og lyse værelser, heraf 12 Junior Suiter, der har udsigt eller delvis udsigt over den flotte Limfjord. På alle værelser er der Jensen-luksussenge, allergivenlige dyner og puder, egeparketgulv, fladskærms-tv, brus eller badekar og toilet. I alle Junior Suiter er der telefon.

Restaurant

Når du overnatter på Pier 5 Hotel, står de op til en udsøgt morgenmadsbuffet bestående af både varme og kolde retter samt friske grøntsager og frugt.

Andre faciliteter

Som gæst på Pier 5 Hotel kan du koble af og fordøje dagen i hotellets fitnessrum, som er udstyret med diverse redskaber til en god gang workout. Fitnessrummet er også tilgængeligt for hotellets øvrige gæster og er åbent fra kl. 07-23.

Bæredygtighed på Pier 5 Hotel

FIRST TO GO GREENER Pier 5 Hotel ønsker at drive hotellet med størst muligt hensyn til miljøet og har derfor valgt at tilslutte sig Green Key. De arbejder for at mindske hotellets påvirkning af miljøet, uden at det ændrer komforten for deres gæster. Læs mere om hvilke tiltag hotellet gør for at minimere deres belastning af miljøet..