©  Foto:

D'Wine Bar

Velkommen indenfor hos D’Wine Bar, Aalborgs hyggeligste vinbar. Her finder du et lille stykke Spanien midt i Aalborg. Spanske vine og drinks er i fokus og kan akkompagneres af spanske delikatesser.

D’Wine Bar emmer af Spanien: Vinen, musikken og en stor del af interiøret er spansk. Væggene er prydet af malerier, og der hersker en afslappet atmosfære, hvor du både kan markere fødselsdage, holde forretningsmøder, afslutte en aften i teatret og drikke drinks når du har fået nok af vin – hvis man kan det.

Selvom den spanske vin er stjernen, kan du også finde lidt tysk og fransk vin – bare fordi de kan, og fordi det kan noget, som det spanske vin ikke kan. Hos D’wine bar elsker de at hygge om gæsterne og er altid klar på at fortælle en god historie om vinene der serveres. Filosofien bag det hele er, at der skal være hjerte bag vinen, hvorfor D’wine besøger alle deres leverandører personligt.

Vinbar og butik

D’Wine Bar ligger i Aalborgs centrum, hvori der er en butiksdel med over 100 forskellige vine fra Spanien, Tyskland og Frankrig. Alle nogle der kan købes og drikkes tempereret i vinbaren eller tages med hjem. Der afholdes løbende vinsmagninger, hvor alle kan tilmelde sig og nyde en aften med god vin, og blive klogere på vinens verden.

D'Wine Bar i Aalborg...