©  Foto:

Skråen

Leder du efter et unikt spillested i Aalborg med en helt speciel atmosfære, så skal du tage på Skråen i Nordkraft. For med en uformel stemning levere Skråen nemlig blændende og mangfoldige oplevelser.

Tæt ved Aalborg Havnefront, i Aalborgs gamle kraftværk Nordkraft, ligger det anerkendte spillested Skråen, der har eksisteret siden 1978. Som spillested leverer Skråen rytmisk musik, stand-up og shows i høj klasse, og spiller derfor en stor og vigtig rolle for kulturlivet i Aalborg.    

Spændvidden på Skråens eventkalender er intet mindre end imponerende. På programmet finder du en bred vifte af musikalske og kunstneriske talenter fra både ind- og udland og fra det lokale kunstnermiljø. Her er niveauet altid skarpt, hvilket betyder, at du som gæst kan se frem til oplevelser i topklasse.

En verden af scener

På Skråen finder du ikke blot én eller to, men hele tre scener, nemlig Salen, Loungescenen og Royal Stage. Hver af de tre scener har sin helt egen charme og unikke look, der giver plads til både de helt store rockkoncerter, de akustiske jazztrioer, de intime soloshows og alt det imellem. Derudover får skråen også tre ekstra scener i sommerhalvåret, når de arrangere både Skovrock i Skovdalen, Fredagsfest i Karoline og spektakulære shows i Spejlteltet.

Læs mere om Skråen i Aalborg…