Grøn oplevelse
©  Foto:

Kompas Hotel Aalborg

I Aalborgs kulturelle centrum, tæt på Limfjorden og gågader, ligger det hyggelige Kompas Hotel Aalborg. Der er tale om et indbydende og moderne hotel med høje standarder, god service og elegante rammer.

KOMPAS Hotel Aalborg er det tidligere Aalborg Sømandshjem, som nu fungerer som et moderne hotel med plads til både hverdag og fest. Hotellet holder fast i de gode værdier og gæsten oplever et personligt og hyggeligt hotel, hvor der er rart og hjemligt at være.

Føl dig hjemme

De 111 værelser består både af standard og superiorværelser. Alle værelser har eget badeværelse, skrivebord, tv, chromecast og adgang til wifi. Der er mulighed for at bestille et businessværelse, udstyret med et skærm, hæve-sænkebord, mus, tastatur og docking station. Overnatning på hotellet er altid inklusiv en lækker morgenmadsbuffet. På hotellet er der mulighed for at spille pool og bordfodbold eller nyde en tur i saunaen eller smage på hotellets udvalg af lokaløl og drinks. Gæsterne har derudover gratis adgang til fitness i DGI-huset, lige overfor hotellet.

Konferencer & fester

KOMPAS Hotel Aalborg står klar med nærværende værtskab og 4 moderne mødelokaler med kapacitet op til 100 gæster. Her kan du holde et møde i professionelle rammer midt i byen. Der er mulighed at bestille frisk forplejning i lokalet, restauranten eller en ‘walk and talk’ ved Limfjorden. Ønsker i underholdning efter mødet, arrangerer hotellet en portvin eller glassmagning direkte på stedet.

Omsorg for medmennesket og miljøet

KOMPAS Hotel Aalborg er byens eneste 100% non-profit hotel, hvis overskud går til velfærdsarbejde blandt søfolk og personer i den maritime sektor. Omsorg for andre og omverdenen har altid været et omdrejningspunkt for hotellet. Derfor har KOMPAS teamet også fokus på at reducere deres CO2 aftryk. KOMPAS Hotel er Green Key-certificeret, hvilket vil sige, de opfylder en række strenge kriterier med henblik på at have så lav en miljøbelastning og klimabelastning som muligt. Det har de gjort ved at hæve den økologiske andel af madforbrug i restauranten, sænke vand-, varme- og energiforbruget, mindske madspild og bruge miljøcertificerede produkter til vask, rengøring og ukrudtsbekæmpelse.

Let adgang til hotellet

Hotellets beliggenhed gør det let at ankomme fra motorvejen eller via offentlig transport.

Læs mere om Kompas Hotel Aalborg...