©  Foto:

BreadByKaerup

Hos BreadByKaerup, er der fokus på de gode råvarer og sæsonbetonet surdejsnørderi på menukortet.

BreadByKaerup er et mikrobageri i Vestbyen, som på rekordtid blevet en storfavorit for lokale såvel som besøgende, der særligt kommer forbi efter byens bedste croissants. Her lægges der vægt på kvalitet frem for kvantitet, så kom tidligt, før de sælger ud.

Bageriet er ejet af William Kærup der har har en baggrund i kokkebranchen og blandt andet har stået i køkkenet hos Restaurant Alimentum. Da han og kæresten begyndte at overveje at stifte familie, valgte han at skifte en arbejdsdag på 16 timer ud med bagerfaget. Han var med hos Surdejsbageren i deres spæde opstart fra januar 2020, hvor interessen for surdej voksede, og han begyndte også at udbyde undervisning i surdejsbagning.

I det tidlige forår 2021 valgte William at åbne sit eget bageri BreadByKaerup, som ligger i Aalborg Vestby. William er drevet af passionen for det gode håndværk og kvalitet frem for kvantitet. BreadByKaerup er derfor et mikrobageri med et lille, men nøje udvalgt udvalg af surdejsbrød, Aalborgs bedste croissants og uimodståelige søde sager. Williams bagværk er yderst populært blandt de lokale, hvor der meldes der udsolgt hver dag.