©  Foto:

Surdejsbageren

Hos Surdejsbageren bager de flere gange om dagen, hvilket betyder at der altid er garanti for friskbagt brød og kager.

Hos Surdejsbageren værner de om det gode håndværk og ægte, naturlige og gode kvalitets råvarer – uden dikkedarer.  Og så elsker de surdej. Faktisk så meget, at stort set al deres bagværk er produceret med udgangspunkt i surdejen. De betragter dem selv som en hybrid imellem en kaffebar og et moderne bageri, som man kender det fra de europæiske storbyer – og det koncept ønsker de at bringe til Aalborg.

Deres vision er på den ene side at være et moderne bageri, hvor folk kan komme ind og nyde en kop kaffe, spise en friskbagt surdejsbolle og samtidig være det foretrukne sted at hente sit surdejsbrød eller en kage på vej til eller fra arbejde.

Surdejsbageren sætter bæredygtighed i højsædet, og derfor er størstedelen af deres produkter nøje udvalgte,  ligesom de tilbyder laktosefri og veganske produkter.