©  Foto:

Aalborg Kloster - Venue

Aalborg Kloster, Helligåndsklostret, er et af de største og bedst bevarede klostre i Danmark. Klostret er fra 1434 og har en spændende historie fra Helligåndskloster over Stiftshospital til det nuværende kloster. Derudover hører blandt andet Latinskolen og Churchill-klubben også med til klostrets spændende historie.

Konference- og mødefaciliteter

Det er muligt at leje nogle af de historiske og flotte lokaler i Aalborg Kloster til forskellige formål – f.eks. møder, festmiddag, reception mv. Også Klostrets smukke have, Munkenes Abildgaard, kan med sin ro og helt særlige stemning danne rammen for en reception eller en hyggelig komsammen.

Ved at afholde din konference eller møde i Aalborg Kloster er du sikker på at få en helt unik oplevelse og stemning, du sent glemmer.

Restaurant

Aalborg Kloster har ingen restaurant og anbefaler, at du, hvis dit arrangement inkluderer spisning, laver et totalarrangement med en restauratør, som står for al det praktiske. Flere restauranter og cafeer omkring klostret er vant til at levere til arrangementer i Klostret.

Værelser

Aalborg Kloster tilbyder ikke overnatning i forbindelse med arrangementer i Helligåndsklostret. Klostrets centrale placering midt i Aalborg gør dog, at du er i gåafstand fra byens hoteller.

Andre muligheder

Når du ankommer til klostret, kan det foregå i skæret fra brændende fakler. Dertil kan arrangementer i klostret kan akkompagneres af klassisk musik eller det kan krydres med en historisk byvandring med skuespillere fra det Det Hem’lige.

Der er ikke p-pladser tilgængelige ved leje af klostret.