©  Foto:

Restaurant Mortens Kro - Venue

Et af Aalborgs mest kendte gastronomiske spisesteder er Restaurant Mortens Kro, som byder velkommen i et kosmopolitisk og moderne miljø med skandinavisk arkitektur og møbeldesign, champagnebar og pejs – og ikke mindst gastronomi i absolut særklasse. Restaurant Mortens Kro ligger centralt i Aalborg og tilbyder ud over den moderne indrettet restaurant en hyggelig gårdhave, som også kan bruges i forbindelse med din konference eller møde

Restaurant Mortens Kro tilbyder lyse og velindrettede lokaler, der er indrettet med moderne AV-udstyr, trådløst internet samt kuglepenne og blokke – alt sammen uden beregning.

Ud over traditionelle mødepakker tilbyder Restaurant Mortens Kro at designe og personliggøre dit møde ud fra dine ønsker og behov.

Værelser

For den kræsne rejsende, der ønsker at bo mere luksuriøst, tilbyder Mortens Kro to lækre, rummelige og veludstyrede luksussuiter, der begge har to separate soveværelser med plads til op til fire overnattende gæster. Møblerne og interiøret i suiterne er nøje udvalgt og er kendetegnet af lokalt nordjysk design med et internationalt præg. Som overnattende gæst i Mortens Kro Suiter er der mulighed for private dining og morgenmad på sengen. Mortens Kro Suiterne er beliggende på 2. sal over restauranten i centrum af Aalborg.

Andre muligheder

Restaurant Mortens Kros meget centrale beliggenhed i Aalborg gør, at du er tæt på byens hoteller, Aalborg Kongres & Kultur Center, byens kulturelle scene og shopping-muligheder.