Sommerhus

Sommerhus i Nordjylland

Foto: Mette Johnsen

For mange af os er en ferie i sommerhus noget med hygge og afslapning med hele familien i naturskønne omgivelser, grill-aftner, måske brætspil, leg i haven med enten soppebassin eller pool samt overnatning i køjeseng.

Hele vejen op langs det østlige Nordjylland finder du skønne sommerhuse, som du kan leje året rundt, og hvor du og familien kan hygge jer og få slappet af i hinandens selskab. 

Både private og udlejningsfirmaer tilbyder udlejning af sommerhuse – og det i alle størrelser og prisklasser. Så udfordringen er at lægge jer fast på, hvilke ønsker I har til jeres sommerhus-ferie: Skal det være et uforstyrret sted i skoven eller tæt på en skøn, familievenlig badestrand? Et lækkert pool-sommerhus med det hele eller noget mere primitivt? Skal hunden kunne komme med? Og hvor mange sengepladser har I brug for? Valget er jeres. Rigtig god sommerhusferie!

Sommerhus

Her kan du leje dit sommerhus

Foto: Destination NORD

Skal du i sommerhus i Nordjylland kan du krydre ferien med hyggelige og sjove oplevelser. For en tur i sommerhus er ægte afslapning, men der skal også være plads til at tage ud og opdage det nye og spændene område, I er havnet i. Nordjylland har en lang række af spændene oplevelser: Dyk ned i den nordjyske historie, oplev naturen eller tag ind i byerne som er fyldt med kunst, arkitektur, shopping og gastronomiske oplevelser. Når vejret ikke er til en badetur i Kattegat, er her masser af oplevelser i børnehøjde. Tag i badeland, besøg Aalborg Zoo, Ørnereservatet eller Farm Fun – eller læg vejen forbi en af de mange legepladser rundt omkring i det nordøstjyske.