Musikkens Hus i Aalborg

Attraktioner i Aalborg

Foto: Mette Johnsen

Aalborg har attraktioner for enhver interesse og for både børn og voksne. Her på listen præsenteres Aalborgs mest populære attraktioner.

Liste
Kort
Aalborg Zoo
Foto: Aalborg Zoo

Aalborg Zoo

I Aalborg Zoo kan du opleve de vilde dyr helt tæt på, når de udfolder sig i naturtro omgivelser. I haven kan du glæde dig til store oplevelser, når Aalborg Zoo deler ud af sin store viden om dyrene og naturen. På gåben finder du Aalborg Zoo et kvarter fra byens centrum, hvorfor det er oplagt at bruge haven som et hyggeligt åndehul for alle generationer.

Læs mere
Grøn oplevelseKunsten – Museum of Modern Art
Foto: Destination NORD

Kunsten – Museum of Modern Art

Kunsten er som en skulptur, der nærmest vokser ud af det grønne landskab og danner en smuk ramme om billedkunst i verdensklasse – en arkitektonisk perle, med en enestående samling af moderne kunst.

Læs mere
Musikkens Hus
Foto: Michael Damsgaard

Musikkens Hus

Med en placering på Aalborg Havnefront, lige ned til Limfjorden, er Musikkens Hus et smukt vartegn for hele Nordjylland. Her kan du se frem til intet mindre end en fantastisk oplevelse, du sent vil gl...

Læs mere
Kunsthal NORD
Foto: Destination Nord

Kunsthal NORD

Kunsthal NORD er et professionelt galleri for eksperimenterende kunst. Udstillingsrummene i byens gamle kraftværk har et råt, industrielt præg, der skaber fede rammer om nyskabende udstillinger.

Læs mere
Lindholm Høje
Foto: Destination NORD

Lindholm Høje

Nær Aalborg ligger et af Danmarks helt unikke fortidsminder, Lindholm Høje. To skelsættende historiske epoker mødes her og er pga. det nordjyske klima blevet bevaret for eftertiden.

Læs mere
Vikingemuseet Lindholm Høje
Foto: Lars Horn

Vikingemuseet Lindholm Høje

Lindholm Høje ved Aalborg er Nordeuropas største gravplads fra yngre jernalder og vikingetid, og den er et af Danmarks smukkeste fortidsminder fra denne periode.

Læs mere

Aalborg Forsvars- og Garnisonsmuseum

Tag med familien på opdagelse på Aalborg Forsvars- og Garnisonsmuseum og få et indblik i det militære Aalborg og Danmark. Museet byder på spændende udstillinger, hvor du både kan se og røre historien....

Læs mere
FunCenter Aalborg
Foto: VisitAalborg

FunCenter Aalborg

Skal din virksomhed på teambuilding eller holde julefrokost? Planlægger du polterabend, fødselsdag eller er I bare en gruppe venner, der skal have det lidt sjovt? Så er FunCenter det helt rette sted!

Læs mere
Utzon Center
Foto: Utzon Center

Utzon Center

Utzon Center i Aalborg er et eksperimenterende kultur- og videncenter, hvor arkitektur, design, kunst samt formidling går op i en højere enhed. Her bydes hele familien indenfor til en storslået opleve...

Læs mere

Springeren - Maritimt Oplevelsescenter

Springeren - Maritimt Oplevelsescenter åbner op for en verden fuld af maritime effekter og oplevelser for hele familien. Med et område på over 15.000 kvm. er der masser af plads til at boltre sig på.

Læs mere
Nordkraft
Foto: Enjoy Nordjylland

Nordkraft

Fra kulfyret kraftværk til kulturkraft. Engang forsynede Nordkraft aalborgenserne med elektricitet. I dag er det en helt anden kraft, der strømmer ud fra det gamle, kulfyrede kraftværk: Kulturkraft.

Læs mere
Aalborg Historiske Museum
Foto: Ard Jongsma

Aalborg Historiske Museum

Kom og oplev Aalborg Historiske Museum sammen med familie eller venner, som ligger midt i byen ved Budolfi Kirke. Her kan man høre om og opleve byens fascinerende og mere end 1200 år gamle historie.

Læs mere
De Syngende Træer
Foto: VisitAalborg

De Syngende Træer

"De Syngende Træer", der er en del af Kildeparken midt i Aalborg, er et musikalsk fænomen opfundet af Aalborg Kongres & Kultur Center, der har den smukke folkepark som nabo.

Maximum - Bowling, legeland, trampolinpark, escape rooms og minigolf

Maximum er med sine 12.300 m² og over 10 forskellige aktiviteter for alle aldre det største forlystelsescenter i Nordjylland.

Læs mere
Aalborgtårnet
Foto: Enjoy Nordjylland

Aalborgtårnet

Aalborgtårnet er et af Aalborgs vartegn og i hvert fald det højeste. Her kan du nyde den smukke udsigt over Aalborg i ro og mag. Tag elevatoren 55 meter op og nyd en 360-grader-panoramaudsigt

Læs mere
Leo's Legeland
Foto: VisitAalborg

Leo's Legeland

Leo’s Legeland er et hit for hele familien! Et kæmpe legeland, men mulighed for masser af sjov og spas for børn i alle aldre og deres forældre. Her kan du boltre dig så længe du vil!

Læs mere
Gråbrødrekloster Museet
Foto: VisitAalborg

Gråbrødrekloster Museet

Gråbrødrekloster Museet er et underjordisk museum, der ligger tre meter under en af Aalborgs travleste gågader, Algade.

Læs mere
Vestre Fjordpark
Foto: Destination Nord

Vestre Fjordpark

Lige ude for Aalborg midtby ligger Vestre Fjordpark, der er Aalborgs fantastiske svar på et stort friluftsbad og aktivitetsområde. Her er der et væld af muligheder for at skabe en uforglemmelig dag.

Læs mere