Budolfi Plads

Vinterferie for par i Nordjylland

Foto: Kjetil løite

Nyd et hyggeligt vinterophold for to! Uanset om det er en weekendtur, ferie eller en dag, har vi samlet en masse forskellige oplevelser og aktiviteter til jer.

Aktive dates

Er I på udkig efter den perfekte date med en sjov aktivitet? Vi har masser af gode forslag!

Lærerig og hyggelig date i Aalborg Zoo

Tag hinanden i hånden, træk frisk luft og lad jer fordybe i en dag, der kombinerer kærlighed til dyr og nærvær med hinanden. Imens I slentrer gennem haven, kan I tage en velfortjent pause og nyde en lækker kop kaffe fra Penny Lane i Zoo. Lad jer inspirere af omgivelserne, mens I bliver klogere på dyr, miljø og den vigtige indsats for naturbevarelse. 

Sjov date med parkgolf på Nygårdsminde

Har I prøvet kræfter med parkgolf? Forestil jer minigolf, men på en større og smukt anlagt bane, og det hele udspiller sig foran de maleriske vinmarker på Nygårdsminde Vingård.

Afslappende yoga-session

Hvis I leder efter en aktivitet, der kombinerer afslapning og wellness, så overvej at deltage i en yoga-session sammen. Tag en pause fra hverdagens stress og nyd roen ved at praktisere yoga i harmoniske omgivelser. Uanset om I er erfarne yogier eller nybegyndere, er yoga en fantastisk måde at fordybe sig i øjeblikket og skabe en stærk forbindelse med hinanden. Haraldslund vand og kulturhus har flere forskellige yogahold til forskellige niveauer. 

Art By Me
Foto: Camilla Bonde Riis

Den kreative date

Prøv noget nyt ved at male keramik sammen hos Art by Me. Det er en sjov og afslappende aktivitet, hvor I kan slippe kreativiteten løs. Uanset om du er nybegynder eller erfaren er det et frirum til en hyggelig stund med den du holder mest af. 

Parforkælelse

Slap af sammen og lad jer forkæle i luksuriøse omgivelser. Lad stressen forsvinde og dyk ned i en verden af luksuriøse spa-behandlinger og ro. Skab forbindelse, genoplad og nyd en dag dedikeret til jeres velvære som par. Aahøj Sauna Retreat indeholder også en koldtvandsspand til vovepelsene, som søger det kolde gys.

Hotel Aahøj
Foto: Hotel Aahøj

Ophold på Hotel Aahøj

Hele februar kan du komme på jubilæumsophold på Hotel Aahøj og få en gratis tapasplatte for 2. Derudover har du adgang til Sauna Retreat, som er udendørs sauna-område, der består af en smuk Cedertræs-saunatønde med panorama-udsigt over idylliske Sæby Å.  

Color Hotel Skagen
Foto: Color Hotel Skagen

Miniferie i skønne Skagen

Tag på vinter Getaway på Color Hotel Skagen. Nyd vinterens stemningsfulde stilhed i Skagen og kombiner oplevelser i den smukke, rå natur med indendørs vinterhygge på firestjernede Color Hotel Skagen og en lækker 3-retters middag baseret på årstidens råvarer i Restaurant Holger. Der er derudover også adgang til udendørs opvarmet pool, spabad, sauna mm. 

Hotel Viking Aqua Spa & Wellness
Foto: Hotel Viking Aqua Spa & Wellness

Ophold på Hotel Viking

Smid dig på en komfortabel liggestol iført dit bedste spa-outfit og nyd tilværelsen i det skønne spaunivers, som blandt andet byder på behagelige badevandstemperaturer, 32 grader i luften, dejlige boblebade, store wellnessbassiner og dampende saunaer samt dampbad – alt sammen til din frie afbenyttelse.

Kort sagt: Et ophold på Hotel Viking i vinteren rummer alt det, du har brug for, så du kan lade op og få fornyet energi til hverdagen. I vinterferien er de for voksne i uge 7 og 8 25% på Spaophold, Wellnessophold og Kurophold.

Dyk ned i historien og fordyb jer i kunsten

Oplev historiske perler og kunstneriske vidundere. Tag på en rundvisning gennem historiske steder, sæt jer til rette på teatret for en aften fuld af drama, udforsk imponerende arkitektur og fordyb jer i den spændende verden af moderne kunst.

Grøn oplevelseKunsten Museum of Modern Art Aalborg
Foto: Destination NORD

Kunsten Museum of Modern Art Aalborg

Kunsten er et moderne kunstmuseum og et oplevelseshus, hvor hele familien kan gå på opdagelse i kunst og kreativitet.

Læs mere
Utzon Center
Foto: Utzon Center

Utzon Center

Utzon Center i Aalborg er et eksperimenterende kultur- og videncenter, hvor arkitektur, design, kunst samt formidling går op i en højere enhed. Her bydes hele familien indenfor til en storslået opleve...

Læs mere

Tag på en historisk rejse sammen

Hver lørdag kan I komme på museumrundvisning på Kystmuseet Bangsbo, tage en tidsrejse tilbage til 1300-tallet, Ellingå-skibet og besættelsestiden. Onsdage i uge 7 og 8 kan I mærke historiens vingesus, når der er levendegørelse af historien på Bangsbo Fort. Denne dag byder på forskellige aktiviteter og statister, der iscenesætter Fortets spændende historie.

Skelet Nordjyske museer
Foto: Nordjyske Museer

Se skeletterne fra kirkegården

Det vakte stor opmærksomhed, da arkæologer fra Nordjyske Museer i november fandt 35 skeletter i forbindelse med etableringen af affaldsmolokker i Niels Ebbesens Gade tæt ved Vor Frue Kirke i Aalborg midtby.Nu kan du komme helt tæt på de mennesker, som blev fundet. Tirsdag 20. og onsdag 21. februar bliver nogle af skeletterne nemlig undersøgt nærmere af arkæolog og osteolog Susanne Østergård, der var med til at udgrave skeletterne. Det sker på Vikingemuseet Lindholm Høje – begge dage i tidsrummet 10.00-15.00.

Forkæl jeres smagsløg

Lad smag og nydelse forenes, mens I udforsker spændende gastronomiske oplevelser. Fra delikate afternoon teas til sociale dining-oplevelser og prisvindende kulinariske mesterværker - lad jeres smagsløg danse i harmoni og skab uforglemmelige øjeblikke ved middagsbordet.

Afternoon Tea på Salling ROOFTOP

Afternoon Tea serveres i smukke omgivelser på Salling ROOFTOP med udsigt udover byen. Nyd nøje anrettede sandwiches, friskbagte scones og delikate kager. Hertil serveres udvalgte teer, nøje afstemt til menuen. Prisen er 395kr. for 2 personer. 

JØRN
Foto: Per Bille

Social Dining JØRN

Hver torsdag har restaurant JØRN social dining fra klokken 17. Du får en syv retters menu i særklasse. Med Aalborgs bedste udsigt til livet på fjorden. 

Okê Restaurant
Foto: Okê Restaurant

Okê Restaurant

Okê Restaurant tager udgangspunkt i det lokale, krydret med eksperimenterende smagsoplevelser og respekt for de lokale råvarer. Hos Okê er det ikke kun maden som er i centrum, men den totale oplevelse af duft, smag og stemning. 

Oplev Aalborg med smagsløgene

Oplev Aalborgs historie og byens vigtigste seværdigheder og smag samtidig på den gode traditionelle danske mad, som du finder i Aalborg. Vores Food Tour i Aalborg er nøje sammensat ud fra et lækkert sammenspil med kulinariske oplevelser og historiefortælling igennem Aalborgs gader.