©  Foto:

Okê Restaurant

På Okê Restaurant kan du opleve eksklusiv forkælelse af sanserne. Gourmet med udgangspunkt i det lokale, krydret med eksperimenterende smagsoplevelser og respekt for de lokale råvarer.

Med Jack Cramer i spidsen for køkkenet kan du være sikker på du går en fantastisk oplevelse i møde. Hos Okê Restaurant er det ikke kun maden som er i centrum, men den totale oplevelse af duft, smag og stemning. Smagsnuancerne er derfor meget varierede, inspireret af de lokale råvarer og Skagens historie. Smagsindtrykket er præget af balance og er gennemtænkt lige fra forret til drikkevarer, således alle elementer af måltidet komplimenterer hinanden.

Selve konceptet er en fusion mellem portugisisk overtro og en bid af den lokale historie. Okê er et portugisisk udtryk forbundet med guden Oxóssi, som er ånden der bringer måltider fra skoven. OKE er også en gammel Skagen kutter, bygget i 1946 i Hirtshals. Kutteren er stadig fast inventar på Skagen havn. Det var Jørgen Philip-Sørensen, som tidligere ejede Ruths Hotel, der opkøbte og restaurerede OKE med henblik på rekreativ anvendelse.