skip_to_main_content

Ruths Hotel

Blandt klitter, hav og skov ligger det 5-stjernede Ruths Hotel - midt imellem Skagensgule huse.

Som gæst på Ruths Hotel vil man opleve at blive forkælet. Ruths Hotel har lækre wellness faciliteter, hvor kan man få skønne behandlinger.

Et besøg på Ruths Hotel er balsam for både krop og sjæl. 

Der er 52 værelser på Ruths Hotel og de indeholder alle lækre bade- og toiletforhold, B&O radio og tv, samt internetadgang.

Alle værelserne på Ruths Strandhotel blev i 2021 totalrenoveret. Alt fra klinkerne på badeværelset og farven på væggene til gardiner, møblement og det øvrige interiør. Der er også tænkt kreativt i forhold til at udnytte det enkelte værelses særpræg og naturlige lysindfald. Via farvevalg og de hvide træpaneler langs væggene er der desuden tydelige referencer til stilen fra et klassisk badehotel.

I Ruths Wellness finder du terapibassin, sauna, dampbad, motionsredskaber, og ikke mindst kan du få skønne ansigts- og kropsbehandlinger af Seasons Spa på Ruths Hotel.

Ruths Hotel har naturen lige uden for døren. Der er blot 200 meter til strand og blot et stenkast til skov, hvor du også finder gode stier for løb, mountain biking og ridning. Derudover er der gode shoppingsmuligheder i Skagen centrum.