Grøn oplevelse
©  Foto:

Ruths Hotel

Omgivet af klitter, hav og skov ligger det ikoniske Ruths Hotel - midt imellem Skagensgule huse.

Oplev det kendte Ruths Hotel

Ruths Hotel er en unik oplevelse året rundt. Som gæst på vil man opleve at blive forkælet fra ankomst til afrejse. Det gastronomiske niveau er helt i top i Ruths Brasserie og gourmetrestauranten Okê. Det samme gør sig desuden gældende for den overdådige morgenbuffet samt de søde fristelser, der serveres i pejsestuen.

De karakteristiske omgivelser i og omkring Gl. Skagen giver rig mulighed for gåture gennem naturskønne landskaber. Der er blot 200 meter til strand og blot et stenkast til skov, hvor du også finder gode stier for løb, mountain biking og ridning.

I Ruths Wellness kan følelsen af velvære yderligere forstærkes. Her finder du terapibassin, sauna, dampbad, motionsredskaber, og der tilbydes et varieret udvalg af ansigts- og kropsbehandlinger til kvinder såvel som mænd.

Der er 56 værelser på Ruths Hotel, som er fordelt over 5 bygninger; Hovedbygningen, Kunstnerhuset, Sømærket, Strandhuset og Ruths Strandhotel. Alle værelser, suiter og lejligheder er af højeste komfort, og hver har deres egen unikke historie og særpræg. Eksempelvis det idylliske Ruths Strandhotel fra 1910. Samtlige værelser blev totalrenoveret i 2021, men den autentiske stemning af klassisk badehotel er intakt.

Mere end bare et badehotel

På Ruths Hotel er der også rig mulighed for at koble fornøjelser og arbejde, der er nemlig faciliteter til afholdelse af konferencer, møder og kurser. Tag dine kollegaer under armen og drag nord på til Gl. Skagen, hvor i kan kombinere forkælelse og arbejde i en.