Påskeferie i Nordjylland

Foto: Peter Jørgensen

Påsken i Nordjylland er spækket med oplevelser for hele familien. Så tag hinanden i hånden og tag på en sjov og aktiv miniferie for store og små, eller tag på en udflugt og se de mange nye udstillinger i Nordjylland.

Aktiviteter i påsken for hele familien

Vi har samlet en buket af sjove aktiviteter i påsken for både store og små. Lad jer inspirere her.

Lynet i Fårup Sommerland taget af en drone
Foto: Fårup Sommerland

Fårup Sommerland åbner

Fårup Sommerland åbner i påsken, og byder alle indenfor til masser af vilde, sjove og vanvittige våde aktiviteter for hele familien.

Lille Vildmose Centeret åbner

Danmarks største fredede område, Lille Vildmose slår dørene op til påsken, hvor du blandt andet kan komme på en guidet tur rundt i mosen eller på en tur i mosens gamle Tørvetog

Aalborg Zoo - Orangutang
Foto: Aalborg Zoo

Påske i Aalborg Zoo

Besøg Aalborg Zoo i påsken. Oplev de vilde dyr helt tæt på, når de udfolder sig i naturtro omgivelser og hør mere om hvorfor: "Naturen er den vildeste gave".

Læs mere
Børn i Nordsøen Oceanarium
Foto: Nordsøen Oceanarium

Fang en fisk!

Lær om lystfiskeri på Nordsøen Oceanarium og få tips og tricks til hvordan du kan komme i gang med at fiske. Lær at binde fluer og fiskerknuder, eller kom på guidede ture til hav, havn og strand, og fiskeri på lavt vand.

Tril påskeæg på Nordjyllands Kystmuseum
Foto: Nordjyllands Kystmuseum

Påske på Nordjyllands Kystmuseum

Besøg Nordjyllands Kystmuseum og deltag i deres påskeaktiviteter. Du kan hjælpe med at finde påskeharen, male et påskeæg, deltage i æggeløbet, trille påskeæg eller løse påskemysteriet.

Få en masse frisk luft med en oplevelse på hesteryg

Kom med på en skøn ridetur gennem skoven, naturen og terrænet omkring Fårup. Der er rideture for både erfarne og let øvede ryttere, samt trækture til de allermindste eventyrere. Du kan enten komme på ridetur i Fårups smukke natur eller en rolig og hyggelig træktur gennem Fårups skove.

Oplev Aalborg i børnehøjde med din smartphone

Er I klar til at opleve Aalborg med leg, spænding og en lille smule gys undervejs? Så tag mobiltelefonen i hånden og bliv guidet rundt til de sjoveste, gratis oplevelser for børn i Aalborg. 

Læs mere
Aalborg Symfoniorkester spiller koncert
Foto: Aalborg Symfoniorkester

Påskekoncert med Aalborg Symfoniorkester

Aalborg Symfoniorkester byder velkommen til årets påskekoncert med Bach’s Johannespassionen onsdag 5. april.

Nye udstillinger i påsken

Utzon center tag
Foto: Kjetil Løite

Udstilling: A SPACE SAGA

Forestil dig, at du rejser op til Månen. Nu er du landet. Men hvordan skal du bo her? Besøg Utzon Centeret og se udstillingen "A SPACE SAGA". 

Kunsten - Museum of Modern Art
Foto: Destination NORD

Udstilling: Tomorrow’s Ghosts

Krig og katastrofer fylder meget på dagsordenen, mens de foregår, men hvilke spor efterlader de på længere sigt? Det dykker 'Tomorrow’s Ghosts' ned i. Besøg Kunsten og se udstillingen af Larissa Sansour & Søren Lind.

Udstilling: De genskabte franske og russiske kronjuveler

Se udstilling Les Diamants de la Couronne, formidle de magisk smukke genskabte franske og russiske kronjuveler på tæt hold, iscenesat med fokus på de stærke kvinder der har båret dem, deres afsæt og historie. Udstillingen kan ses på Voergaard Slot i samarbejde med Trine Jepsen A/S, Jim Lyngvild og Museum Sydøstdanmark

Det Grå Fyr i Skagen
Foto: Vesterbrofotograferne

Udstilling: SAND

Det Grå Fyr slår dørene op til en ny sæson, med en ny og spændene udstilling. Sand er foranderlig, spændende og byggestenen for både mennesker og fugle

Påskeudstillingen på Brønderslev Gymnasium

Kom med til påskeudstilling nr. 46. i rækken på Brønderslev Gymnasium. Påskeudstillingen er en kulturel begivenhed i det nordjyske, som hvert år samler flere tusinde besøgende.

Soloudstilling af Marie Thams

Kunsthal Nord præsenterer soloudstillingen: person af billedkunstner Marie Thams, som gennem film, skulptur, lyd og objekt undersøger Thams forholdet mellem sprogbrug og måden, hvorpå køn og identitet opfattes i samtiden.

Dronninglund Kunstcenter
Foto: Dronninglund Kunstcenter

Påskeudstilling: “Fra hav til himmel”

Besøg Dronninglund Kunstcenter til påskeudstillingen “Fra hav til himmel”. Vand symboliserer det livgivende og frugtbarheden, hvilket afspejles i udstillingen.