Oplevelser for børn i Aalborg

Oplevelser for børn i Aalborg

Foto: Destination NORD

Aalborg er en oplagt base for familienærvær. Her kan I blive underholdt, udfordret, lære en masse og have det sjovt imens. 

Liste
Kort
Pingvinfodring i Aalborg Zoo
Foto: Aalborg Zoo

Aalborg Zoo

Aalborg Zoo er Aalborgs mest populære attraktion – der formidler viden om dyr og natur. I haven er der fascinerende oplevelser for alle generationer, hvor de besøgende både kan blive klogere og godt underholdt.
Læs mere
Børn på Kunsten i Aalborg
Foto: Cathrine Ertmann

Kunsten

Kunsten er for alle – også børn og unge. Prøv en Kunst-kuffert, Kunst-ekspedition eller Kunst-jagt - eller vær kreative sammen i familieværkstedet. 

Læs mere
Utzon Center for børn
Foto: Bang Clemme Film & Openhouse

Utzon Center

Leg med LEGO, virtual reality og Minecraft, og bliv meget klogere på arkitekturens spændende verden.

Læs mere

Springeren - Maritimt Oplevelsescenter

Springeren - Maritimt Oplevelsescenter åbner op for en verden fuld af maritime effekter og oplevelser for hele familien. Med et område på over 15.000 kvm. er der masser af plads til at boltre sig på.

Læs mere

Aalborg Forsvars- og Garnisonsmuseum

Tag med familien på opdagelse på Aalborg Forsvars- og Garnisonsmuseum og få et indblik i det militære Aalborg og Danmark. Museet byder på spændende udstillinger, hvor du både kan se og røre historien....

Læs mere

Maximum - Bowling, legeland, trampolinpark, escape rooms og minigolf

Maximum er med sine 12.300 m² og over 10 forskellige aktiviteter for alle aldre det største forlystelsescenter i Nordjylland.

Læs mere
Vikingemuseet Lindholm Høje
Foto: Lars Horn

Vikingemuseet Lindholm Høje

Lindholm Høje ved Aalborg er Nordeuropas største gravplads fra yngre jernalder og vikingetid, og den er et af Danmarks smukkeste fortidsminder fra denne periode.

Læs mere
Aalborgtårnet
Foto: Enjoy Nordjylland

Aalborgtårnet

Aalborgtårnet er et af Aalborgs vartegn og i hvert fald det højeste. Her kan du nyde den smukke udsigt over Aalborg i ro og mag. Tag elevatoren 55 meter op og nyd en 360-grader-panoramaudsigt

Læs mere
Leo's Legeland
Foto: VisitAalborg

Leo's Legeland

Leo’s Legeland er et hit for hele familien! Et kæmpe legeland, men mulighed for masser af sjov og spas for børn i alle aldre og deres forældre. Her kan du boltre dig så længe du vil!

Læs mere
Klatreparken Aalborg
Foto: Destination NORD

Klatreparken Aalborg

Er du klar på sjov, spænding og udfordring? Klatreparken Aalborg byder på aktive oplevelser for alle aldre, og med syv forskellige baner i varierende højde og sværhedsgrad er der garanti for morskab.

Læs mere
Vestre Fjordpark
Foto: Destination Nord

Vestre Fjordpark

Lige ude for Aalborg midtby ligger Vestre Fjordpark, der er Aalborgs fantastiske svar på et stort friluftsbad og aktivitetsområde. Her er der et væld af muligheder for at skabe en uforglemmelig dag.

Læs mere
Street art i Aalborg
Foto: Kim Mikael Jensen

Gå på jagt efter street art

I kan finde de flotte og farverige street art værker over hele byen.