©  Foto:

Klatreparken Aalborg

Er du klar på sjov, spænding og udfordring? Klatreparken Aalborg byder på aktive oplevelser for alle aldre, og med syv forskellige baner i varierende højde og sværhedsgrad er der garanti for morskab.

På stubbe, tov, liner, i net og meget andet får du som aktiv gæst i Klatreparken mulighed for at komme højt op i trætoppene. Med syv forskellige baner i varierende højde er der garanti for sjov, spænding og adrenalin, mens du suser gennem skoven. Fra massevis af svævebaner, balancebomme, sjove aktiviteter og det frie fald på 14 meter har du også ind imellem chance for at se dyrene i Aalborg Zoo. Klatreparken Aalborg er nemlig placeret i Mølleparken som nabo til Aalborg Zoo.

Klatreparken Aalborg stiller naturligvis kompetente instruktører til rådighed, der står klar til at guide dig, inden de sender dig til tops i træerne. Personalet vil med glæde sikre dig den bedste oplevelse, hvad enten du har familie eller venner med eller måske ønsker at fejre polterabend, holde fødselsdag eller andre arrangementer.

Klatreparken er en selvstændig oplevelsespark, der fungerer i tæt samarbejde med Aalborg Zoo. Derfor tilbydes Zoos årskortholdere også 20% rabat, når de gæster Klatreparken Aalborg.

Læs mere og find åbningstider for Klatreparken Aalborg...