Charlotte Jakobsen familie

Charlotte og familien fra Djursland

Foto: Charlotte Jakobsen

Familien oplevede en vandfyldt weekendtur, hvor de sprøjtede rundt i det tropiske badeland på Scandic The Reef og udforskede havets undervandsverden i Nordsøen Oceanarium. I Aalborg overnattede familien på Pier 5 hotel og besøgte de mange dyr i Aalborg Zoo.

Weekendtur med børn i Nordjylland? Ja tak! Vi inviterede familien Jakobsen med mor Charlotte, far Frederik, søn Viggo og datter Alma på weekendtur i det Nordjyske. Charlotte er en ægte bolignørd og kreaentusiast,med en forkærlighed for loppefund. Hun tonede frem for nogle år siden i TV2-sucessen Nybyggerne, hvor hun vandt sæson 4. Charlotte og familien tog på opdagelse i børnenes Nordjylland, og du kan læse om familiens 48 timer lige her. 

 

Det gule pakhus

Foto:Christine Delmar

Frokosten blev nydt i Oceanariet, som kan friste med et hav af spændende retter, hvor både fiskeretter og andre lækre retter er på menuen, tilfredsstillelse for sultne landkrabber. Senere, til aftensmaden, glædede de sig over et lækkert måltid i Scandic The Reefs restaurant. Efter en dag fuld af eventyr og oplevelser, krøb familien til køjs på det samme hotel, Scandic The Reef, og nød en afslappende nat på dette familievenlige sted.

Vi boede først på @scandicthereef , som havde eget vandland med pirattema - behøver jeg sige at Viggo var i himlen?? - Charlotte Jakobsen

Dag 3

Aalborg Zoo

Den sidste dag blev brugt i Aalborg Zoo, hvor familien oplevede de vilde dyr helt tæt på. Ikke to dage er ens i dyreparken. Fornøjelse og formidling går hånd i hånd i Aalborg Zoo. Der bliver holdt speaks omkring de forskellige dyr og dyrepasserne står altid klar til at fortælle og besvare spørgsmål om de mange eksotiske, og i mange tilfælde truede, dyr i haven. 

Vi havde den skønneste tur til Nordjylland i weekenden - Charlotte Jakobsen