©  Foto:

Shoppen Shoppingcenter

Shoppen i City Syd er stedet for dig, der elsker at shoppe løs inden døre i et overskueligt indkøbscenter. For her får du få men gode kvalitetsbutikker samt det ekstra, der giver helhedsoplevelsen.

I det fine lille indkøbscenter Shoppen, finder du alt hvad du skal bruge for at komme hele vejen rundt på din shoppingtur – tøj- og skoforretninger, lidt til boligen, udstyr til de aktive dage, spisesteder hvor du kan nyde en tilfredsstillende pause m.m. Her kan du desuden slutte dagen af med en velfortjent tur ved frisøren eller en tur i biografen hos Nordisk Film Biografer, hvor der garanteret er en film, der falder lige i din smag.  

I løbet af året afholder Shoppen forskellige events, der både er sjove og spændende, og her er du selvfølgelig mere end velkommen til at deltage. Disse events vil løbende blive slået op på de sociale medier, hvilket betyder, at er du interesseret i at deltage, så er det bare om at gå ind og give Shoppen et like.

En del af City Syd

Shoppen er en del af det store shopping-mekka City Syd, hvor du finder et utal af både store og små butikker. Dette vil med andre ord sige, at er du i Shoppen, og ikke lige finde hvad du skal bruge, så er det blot om at træde udenfor og gå videre til næste stop – f.eks. Aalborg Storcenter der ligger lige ved siden af. Derudover skal du med en tur i Shoppen heller ikke lede længe efter en parkeringsplads, da der lige ude foran findes 550 af slagsen.

Læs mere om Shoppen i Aalborg…